Minulla on kymmeniä "suosikkeja" internet-selaimen Suosikit-kansiossa.

Minulla on kymmeniä "suosikkeja" internet-selaimen Suosikit-kansiossa.

Hei! Minulla on kymmeniä "suosikkeja" internet-selaimen Suosikit-kansiossa. Suurin osa niistä on turhia, niinpä haluaisin niitä poistella vähän runsaammalla kädellä. Ongelmana on se, etten tiedä, kuinka voisin poistaa useita suosikkeja kerralla. Eli kuinka voin valita ensin useamman suosikeista ja poistaa sitten kaikki valitut samalla kertaa? Erikseen klikkailemalla on aivan järjetön työ poistaa näitä.... Toivottavasti osaatte auttaa ongelmassani!

Vastaus
26.10.200917:27
26645
77

Hei!

Sinun pitäisi päästä käsiksi kansioon, jossa suosikkilinkit ovat. Omalla Windows XP:lläni ne sijaitsevat kansiossa C:\Documents and Settings\Käyttäjänimi\Suosikit. Kohdassa ”Käyttäjänimi” on se käyttäjänimi, jolla olet koneelle kirjautuneena. Voit koettaa myös Windowsin hakutoiminnolla etsiä kansiota nimeltä ”Suosikit” tai ” Favorites”, jossa suosikkilinkit todennäköisesti ovat.

Saat suosikkien sijainnin näkyviin myös, kun valitset Internet Explorerista ”Suosikit” ja ”Järjestä Suosikit-kansio...” sekä klikkaat oikealla näppäimellä siellä olevaa alikansiota ja valitset ”Avaa”. Jos alikansiota ei ole, voit luoda uuden kansion ja tehdä edellä mainitulla tavalla. Esiin tulevan ikkunan osoiterivillä näkyy suosikkien sijainti. Joissakin järjestelmissä tosin kansion räplääminen on saatettu estää.

Saatuasi Suosikit-kansion esiin voi valita haluamasi linkit klikkaamalla niitä Ctrl-näppäin pohjassa, minkä jälkeen voi poistaa ne kaikki yhdellä kertaa. Sehän ei onnistu Internet Explorerin tavallisessa suosikkien järjestelemisen kautta, mutta tällä konstilla homma toivon mukaan luonnistuu.

Kommentit (0)

Vastauksesi