Minua on pitkään askarruttanut Ruotsin ja Britannian kuningashovien keskenäiset välit.

Minua on pitkään askarruttanut Ruotsin ja Britannian kuningashovien keskenäiset välit.

Käsittääkseni kyseiset hovit eivät juurikaan ole tekemisissä keskenään, siitä huolimatta, että Ruotsiin on aikoinaan naitu kaksikin kuningatar Viktorian jälkeläistä ja toinen on ollut prinssi Philipipin täti. Mikähän on syynä, että nämä kaksi hovia eivät juurikaan seurustele keskenään, vrt. Yhdistyneet kuningaskunnat ja Espanja.

2 vastausta

Samaa on pohdittu monilla internetin keskustelupalstoilla ja medioissa:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/hoviasiantuntija-mtv3-fille-totuus-ruotsin-ja-englannin-prinssien-valeista/2992504#gs.74dmea
https://www.is.fi/viihde/art-2000000527802.html

Valitettavasti emme onnistuneet löytämään käytettävissämme olevista lähteistä mitään selitystä asialle. Mahdollisesti syyt kyseisten kuningashovien muodollisille väleille voivat olla yksityisiäkin, eikä niistä välttämättä ole edes olemassa mitään julkista tietoa. 

Kommentit (0)

Samaa on pohdittu myös monilla internetin keskustelupalstoilla ja lehdistössä:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/hoviasiantuntija-mtv3-fille-totuus-ruotsin-ja-englannin-prinssien-valeista/2992504#gs.74se9k

Valitettavasti emme onnistuneet löytämään mistään tietoa siitä, miksi näin on. On aina mahdollista, että muodollisten välien taustat ovat yksityisiä, eikä niitä ole edes kerrottu julkisuuteen. 

 

Kommentit (0)

Vastauksesi