Minua jo monta kertaa mietityttänyt horoskoopit.

Minua jo monta kertaa mietityttänyt horoskoopit.

Minua jo monta kertaa mietityttänyt horoskoopit. En kyllä niihin usko, mutta käsittämättömästi luonnehoroskooppini pitävät aika hyvin kutinsa ja minä, sekä ihmiset jotka minut tuntevat, sanovat minun luonteestani samaa, mitä luonnehoroskooppi. Olen Kalat ja heistä kerrotaan, että luonteeltaan ovat kilttejä, empaattisia tms, kuten minäkin olen. Monesti lehdissä olevat horoskoopitkin pitävät hyvin paikkaansa.

Onko horoskoopit pelkkää huuhaata sittenkään? Vai onko sittenkin kaikki sattumaa?

Hyvää joulua sinne!

Vastaus

Hei vaan,

Horoskoopeista ollaan montaa mieltä. Toiset pitävät niitä epätieteellisenä huuhaana ja toisten mielestä ne kertovat ihmisen luonteesta niin oleellisia asioita, että jopa työhaastatteluissa ja tiimejä tehtäessä pitäisi käyttää syntymäajasta saatuja tietoja - tätä mieltä on eräs työkaverini.

Tutkijoiden mielestä on mahdotonta, että planeettojen tietty asento vaikuttaisi luonteeseemme. Itse olen miettinyt, miksi ystävissäni on paljon kahta horoskooppimerkkiä, joko tulen toimeen heidänlaistensa kanssa tavallista paremmin tai syy on se, että keväällä syntyy paljon lapsia.

Väitetään, että päivähoroskoopit on kirjoitettu niin yleisellä tasolla, että niiden paikkansapitävyys on taattu. Varsinkin, jos lukee aamulla horoskooppinsa, alkaa ehkä käyttäytyä sen mukaan, tietoisesti tai tiedostamatta. Sattumalla on siis suuri osuus.

Tehdäänpä testi:
Tämän päivän horoskooppini eräästä isosta lehdestä kertoo, että olen sentimentaalisella tuulella ja mietin lapsuusjouluja. Se ei nyt valitettavasti pidä paikkaansa, en ole miettinyt enkä varmaan ehdikään miettiä jouluasioita, koska on paljon uusia työasioita.

Hyvää joulua!

Lähteet: Omat ja työkavereiden kokemukset

Kommentit (0)

Vastauksesi