Minkä takia gunnareitten November Rain musiikkivideossa morsian yhtäkkiä...

Minkä takia gunnareitten November Rain musiikkivideossa morsian yhtäkkiä...

Minkä takia gunnareitten November Rain musiikkivideossa morsian yhtäkkiä kuolee? Onko syynä se kaatosade vai mitä ihmettä?

Vastaus

Näyttävä video oli suuritöinen ja kallis, budjetin ollessa noin 1,5 miljoonaa dollaria. Seurataan ökyhäitä, Axl Rose on sulhanen ja morsiamen roolin esittää Stephanie Seymour. Parilla oli noihin aikoihin jonkin asteinen suhde tosielämässäkin. Vihkitilaisuus kirkossa vietetään runsaan vierasjoukon seuratessa. Myöhemmin juhlat jatkuvat, hääkakkua leikataan ja tanssitaan ulkosalla, mutta pian hääväen yllättää äkillinen sade ja iloinen tunnelma katoaa. Sitten siirrytäänkin jo hautajaisiin. Morsian makaa avonaisessa arkussa ja Axl seuraa kun hänet lasketaan hautaan. Kuinka ollakkaan, taas alkaa sataa.

Käännettä ei mitenkään videolla selitetä ja se onkin herättänyt verkossa ihmettelyä. Kappaleen sanoitus kertoo lähinnä vain rakkaussuhteen vaikeudesta. Yleisimmät tulkinnat kuolinsyystä pohjaavat Wikipedian artikkeliin aiheesta. Sen mukaan tarina perustuu Del Jamesin novelliin "Without You" teoksessa "The Language of Fear". Novellin rock-tähti murehtii itsemurhan tehnyttä tyttöystäväänsä ja itsemurhan katsoo myös Wiki olleen syynä November Rain -videon morsion kuolemaan. Muitakin teorioita löytyy, mutta ehkä se ei kaiken kaikkiaan ole kovin olennaista. Onhan rockballadille saatu aikaan komea kuvitus.

http://en.wikipedia.org/wiki/November_Rain
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080401132553AAgZYIr

Kommentit (0)

Vastauksesi