Minkä niminen Arabia astiasto?

Minkä niminen Arabia astiasto?

Minulla on Arabia lautasia ja kahvikuppeja, jotka ovat malliltaan tupa sarjaa, mutta niissä on vihreä raita ja lila reunus viiva. Sarja on ollut myynnissä Hobby Hall ehkä vuosina 1994-1996, ilmeisesti sarjalla ei ole nimeä. Kahvikupin pohjassa on leima Arabia Finland 15 ja lautasissa pelkkä Arabia Finland. Olen yrittänyt etsiä kyseistä sarjaa netti myynnistä, mutta tuloksetta.

Vastaus

Voit mennä Arabian tehtaan käyttökeramiikka -tietokantaan (linkki alla) ja tehdä esinehaun valitsemalla sellaiset vaihtoehdot, jotka sopivat kysymiisi astioihin. Ilman valokuvaa meidän on vaikea lähteä arvailemaan. Tietokannassa on yli 2000 mallin tiedot, mutta on mahdollista, että tietyn mallin kaikkia värivariaatioita ei ole mukana. Internetistä löytyy useita sivustoja, joilla myydään Arabian vanhoja astioita (esim. Astiataivas.fi). Tuotteista on yleensä hyvät kuvat. Ei auta kuin jatkaa etsimistä ja toivoa parasta.

Voit myös lainata kirjastosta kuvateoksia, joista löytyy Arabian astioita ja ehkä myös kysymäsi malli. Myös näistä löytyy HelMet-kirjaston linkkejä ohessa.

Arabian astioista tulee usein kysymyksiä ja voit katsoa vielä lisävinkkejä Kysy.fi:n arkistosta.

Kommentit (0)

Vastauksesi