Minkä ikäisiä ovat kirjailijat Jari Tervo Ja Tommy Tabermann?

Minkä ikäisiä ovat kirjailijat Jari Tervo Ja Tommy Tabermann?

Minkä ikäisiä ovat kirjailijat Jari Tervo Ja Tommy Tabermann? Onko Jari Tervo käynyt koulua Rovaniemellä? Olen jostakin mainoksesta lukenut että Jari Tervo olisi käynyt koulua Rovaniemellä. Pitääkö tieto paikkansa?
Minkä verran heiltä on ilmestynyt kirjoja?
Onko kumpikaan kirjoittanut nuorten kirjoja?
Jos on niin minkä nimisiä nuorten kirjoja he ovat kirjoittaneet? Kyseiset henkilöt esiintyvät lauantai iltaisin uutisvuoto ohjelmassa.

2 vastausta

Jari Tervo on syntynyt vuonna 1959 Rovaniemellä, siellä hän on käynyt myös koulua. Tommy Tabermann on syntynyt vuonna 1947 Tammisaaressa.

Molemmat kirjailijat ovat kirjoittaneet sekä runoja että proosaa. Varsinaisia nuortenkirjoja ei kummaltakaan ole ilmestynyt.

Tommy Tabermannin kotisivu:
http://www.tommytabermann.net/
Tietoja Jari Tervosta: http://www.rovaniemi.fi/lapinkirjailijat/tervo.htm (Lappilaisia ja saamelaisia kirjailijoita -sivustolla)

Tietoja kirjailijoista ja heidän teoksistaan löydät myös Sanojen aika -kirjailijatietokannasta: http://kirjailijat.kirjastot.fi .Valitse kirjailija alasvetolaatikosta, saat ensimmäiseksi näkyviin tekstinäytteen. Voit sitten edelleen alasvetovalikosta valita henkilötiedot, tuotannon ja lähteet.

Kommentit (0)
24.01.202010:41
25291
7

Runoilija ja kansanedustaja Tommy Tabermann, joka oli syntynyt 3. joulukuuta 1947, kuoli 62-vuotiaana 1. heinäkuuta 2010.

 

Mitä Missä Milloin 2011. Kustannusosakeyhtiö Otava, Helsiki 2010, sivu 423 ja sivu 428..

Kommentit (0)

Vastauksesi