Minä ja mun kaveri lähetettiin hakemus Stadin Asuntoihin, eli että yhteen...

Minä ja mun kaveri lähetettiin hakemus Stadin Asuntoihin, eli että yhteen...

Moi. Minä ja mun kaveri lähetettiin hakemus Stadin Asuntoihin, eli että yhteen muutettais ni haettiin meille yhteistä kämppää. Mä asun kotona ja mun muutto ei ollu nii välttämätön kun tän mun kaverin joten tää mun kaveri sitten haki varalta itselleen yksiöö tai kaksioo. Noh, yllättäen hänelle tuli tarjous yksinään mutta minulle ei siitä yhteisestä. Kaksiota siis tarjottiin hänelle. No, koska meillä on tarkotus muuttaa yhteen niin voinko muuttaa tälle mun kaverille alivuokralaiseks yhteen huoneeseen? Toisinsanoen, onko Stadin Asunnoissa eli kaupungilla mahdollista alivuokralaisuuteen että saisinko muutettua? Koska yhdessähän me ENSISIJAISESTI asuntoa haettiin joten minusta olisi kyllä reilua että koska minä en tarjousta saanut vaikka tää mun kaveri sai sitten kun yksin haki. Ja me halutaan muuttaa yhteen ja kaksiossa on kyllä tilaa. Mikä neuvoksi...? Olis ihan törkeetä jos en minä sais siihen muuttaa kerta alunperin kaksin oltiin muuttamassa ja hakemuksetkin lähetettiin.. Suututtaa.

Vastaus

Hei.

Kun asuntoa haetaan Stadin asunnoilta, on kullakin hakijalla vain yksi hakemus kerrallaan aktiivisena. Ilmeisesti teidän tapauksessanne on valitettavasti käynyt niin, että kaverisi laitettua varalta hakemuksen yksiöön tai kaksioon, on aiempi hakemus hänen osaltaan poistunut. On siis todennäköistä, että hakemus jossa myös sinä olet osallisena on poistunut järjestelmästä tai muuttunut niin, että sinä olet hakijana yksin.

Meillä ei valitettavasti ole pätevyyttä sanoa, saako Stadin asunnoissa asua alivuokralaisia. Suosittelenkin, että otatte yhteyttä vuokranantajaan ja kysytte sieltä mahdollisuutta muuttaa alivuokralaiseksi kaverisi saamaan asuntoon. Stadin asuntojen yhteystiedot löydät täältä: https://www.stadinasunnot.fi/5
Toivottavasti asuntoasianne järjestyvät!

Kommentit (0)

Vastauksesi