Milloin YLE julkaisee loistavan sketsiviihdesarjan Nyhjää tyhjästä DVD:lle?

Milloin YLE julkaisee loistavan sketsiviihdesarjan Nyhjää tyhjästä DVD:lle?

Milloin YLE julkaisee loistavan sketsiviihdesarjan Nyhjää tyhjästä DVD:lle? Se olisi todellinen kulttuuriteko; onhan huonompiakin sarjoja julkaistu DVD:nä. YLE TEEMA - digikanava näytti sarjaa tänä keväänä, enkä saanut tallennettua jaksoja itselleni. Kuinka monta jaksoa sarjaa tehtiin yhteensä? Sarjan julkaisuvuosi taisi olla 1991. Sarjan juontajana toimi Neil Hardwick ja ideana oli se, että teatterilaiset toteuttavat yleisön toivomuksesta mitä tahansa teatteria improvisoituna.

Vastaus

Helsingin Sanomat 10.7.1991 tietää kertoa, että Ryhmäteatterin alunperin 17 esityksestä 12 taltioitiin televisiota varten. VHS-julkaisussa jaksoja näyttäisi olevan 6 30 minuutin jaksoa.

Videokasettinahan kyseinen sarja on jo julkaistu, joten voisi kuvitella, että ohjelma saadaan myös dvd:lle. YLE:n sivuilla kerrotaan, että valikoimaan päätyy yleisön rakastamia, klassikkoainesta omaavia, laadukkaita ja "ajan hammasta" kestäviä ohjelmia. Valinnat joudutaan harkitsemaan hyvin tarkkaan. Tärkeintä valinnassa on selvittää olisiko julkaistavalla ohjelmalla riittävää kysyntää kaikkia mahdollisia levityskanavia kuten kotikäyttöä sekä kirjasto-, laitos- ja opetustarkoituksia ajatellen. YLE Tallennemyynti kertoo ottavansa mielellään vastaan ehdotuksia tallenteiksi, mutta meillä ei ole mahdollisuuksia vastata yksityishenkilöiden tiedusteluihin.

Lisätietoja:
http://www.yle.fi/tallennemyynti/

Kommentit (0)

Vastauksesi