Millaiset ovat hyvät peiliaurinkolasit?

Millaiset ovat hyvät peiliaurinkolasit?

Millaiset ovat hyvät peiliaurinkolasit? Sellaiset mitkä ovat Ray-Banien muotoiset, mutta eivät ole aidot. Ne ovat mielestäni nimeltään "retro sunglasses". Haluaisin vain tietää, että minkäväriset linssit pitää olla, että ne ovat peililasit?

Vastaus

Hei!

Olin jo vastaamassa tähän, että peiliaurinkolasithan ovat ”peilinväriset” eli värittömät, kunnes otin asiasta enemmän selkoa... Peiliaurinkolaseja saa siis esimerkiksi vihreinä, sinisinä, punakeltaisina, hopeanvärisinä, harmaina ja mustina. Peiliaurinkolasi tarkoittaa sitä, että muut eivät näy käyttäjän silmiä, vaan linssin pinta heijastaa kuin peili. Lasin värillä ei ole väliä.

Erilaisia sankamallejakin löytyy peiliaurinkolaseista vaikka millä mitalla ja hintahaarukka on lavea. Parhaat aurinkolasit ovat sellaiset, joissa on korkein UV-suoja. UV-suojan korkeus ei liity peililasin linssin väriin. Jos haluat olla varma siitä, että peiliaurinkolaseissasi on riittävä UV-suoja, niin kävele tavarataloon tai silmälasikauppaan, ja pyydä myyjältä neuvoja sopivien lasien etsimisessä, sillä he ovat alan asiantuntijoita. Jos etsit edullisia (kopio)aurinkolaseja, niin kannattaa katsoa tarjontaa netistä tai edullisista myymälöistä.

Suosituimmat aurinkolasit Verkkokauppa24:ssä (paljon erivärisiä ja hyvin edullisia peiliaurinkolaseja):

http://www.verkkokauppa24.com/top-tuotteet-2350-spy+aurinkolasit.html

Aurinkoista kesää!

Kommentit (0)

Vastauksesi