Millainen on banaanin matka suomalaisten suuhun

Millainen on banaanin matka suomalaisten suuhun

Mistä matka alkaa ja millä/missä tilassa banaanit tuodaan Suomeen? 
Mitä Suomeen tulon jälkeen tapahtuu?
Milloin banaani on parhaimmillaan ja milloin sitä ei voi enää syödä?
Onko syötävän banaanin maussa eroa siellä banaanin kasvupaikalla verrattuna matkalla Suomeen kypsyneeseen banaaniin?

Vastaus
18.06.201915:59
61573
15

Lue tuolta linkistä. Suomeen tulon jälkeen kypsytystä jatketaan tai banskut ajetaan rekoilla kauppoihin.

Makuja on monia, joku tykkää keltaisesta, toisen mielestä ruskeapilkkuinen on paras. Jos banaani on pilaantunut (homeessa) sitä ei voi enää syödä.

Ainahan se aito luonnossa kypsynyt on parempi kuin keinotekoisesti kypsytetty.

Kommentit (0)

Vastauksesi