Millä tiedoin kortilla maksetut kirjaston viivästysmaksut näkyvät nettipankissa?

Millä tiedoin kortilla maksetut kirjaston viivästysmaksut näkyvät nettipankissa?

Olen maksanut useasti kirjastossa kortilla viivästysmaksut. Kuitenkaan ne eivät ole kuittaantuneet pois. Millä nimellä ne näkyvät nettipankissa jotta voin tarkistaa onko maksut oikeasti menneet?

Vastaus

Verkkomaksamisen käyttöehdoissa sanotaan näin:

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy.

Lisätietoa verkkomaksamisesta ja linkki, jonka kautta pääset käyttöehtoihin, löytyy täältä: http://www.helmet.fi/fi-FI/Info/Usein_kysyttya/Usein_kysyttya__verkkomaksaminen(51687)

Kommentit (1)
Kysymystä koskien on tullut vielä uusi kysymys: "Kysyin aikaisemmin tätä jo mutta sa... Kysymystä koskien on tullut vielä uusi kysymys: "Kysyin aikaisemmin tätä jo mutta sain vastaukseksi jotain verkkokaupasta mitä kysymykseni ei siis koskenut." Alkuperäisessä vastauksessa tarkoitettiin, että kirjaston maksuliikenne liikkuu Bambora PayFormin välityksellä, joten se näkyy verkkopankissa nimillä Bambora, tai Paybyway Oy.
17.1.2019 22:00 Helsingin kaupunginkirjasto 0

Vastauksesi