Miksi Word tuhoaa tiedostoja herjaten "(Not Responding)"?

Miksi Word tuhoaa tiedostoja herjaten "(Not Responding)"?

Miksi Microsoft Word herjaa toisinaan "(Not Responding)" ja kieltäytyy tallettamasta Word-tekstitiedostoa, joka luotu aikaisemmin, tallettamaan tehtyjä muutoksia ja voi sen lisäksi kadottaa koko tiedoston, mennä niin juntturaan, että kaikki teksti katoaa eikä ole palautusohjelmillakaan pelastettavissa. Onko Microsoft todella noin epäluotettava ja jos on, onko vaihtoehtoja kirjoittaa tekstiä turvallisesti (varakopioiden lisäksi, elleivät nekin tuhoutuisi)?

2 vastausta

Ilmeisesti Word ohjelmassasi tai koneessasi on jotain vikaa, sillä ohjelman ei pitäisi toimia noin normaalisti. Word-tiedostot kannattaa tallentaa mahdollisimman usein, jotta voit välttää tekstin häviämisen. "Not Responding" viittaa siihen, että Wordin ja koneesi käyttöjärjestelmän välillä on jokin ongelma yhteensopivuudessa. Tämä voi liittyä puutteellisiin päivitykseen - joko itse koneen käyttöjärjestelmässä tai Wordissa. Kannattaa siis aluksi katsoa, että kaikki koneen päivitykset ovat kunnossa.
"Not Responding"-tyyppiset virheilmoitukset ovat yleisiä myös silloin kun käytössäsi on vanha kone, joka ei jaksa enää pyörittää raskaita ohjelmia. 

Kommentit (1)
Vanhalla ja "väsähtäneellä" koneella kannattaa pitää mahdollisimman vähän ohjelmia... Vanhalla ja "väsähtäneellä" koneella kannattaa pitää mahdollisimman vähän ohjelmia samanaaikaisesti auki.
17.9.2018 18:29 Leo Salminen 4381
17.09.201821:24
79667
55

Jos aktiivinen (viimeksi käytetty) talletuspaikka on muistitikku, pilvi (esim OneDrive) tai ulkoinen levyasema, eikä se sitten myöhemmin olekaan kytkettynä, voi hyvinkin tulla Not responding-ilmoitus (kyseiseen talletuspaikkaan ei saada yhteyttä). Laita asetuksista päälle "Save to Computer by default" ja/tai ota pois "Save documents to OneDrive by default".

Kommentit (0)

Vastauksesi