Miksi Siiri Angerkoski tuli huonosti toimeen Masa Niemen kanssa?

Miksi Siiri Angerkoski tuli huonosti toimeen Masa Niemen kanssa?

2 vastausta

Mistä tieto heidän väliensä vaikeudesta on peräisin? Tietolähteen kuuluisi kertoa väitteelleen perusteluja. Pikainen silmäily Masan sekä Pekka ja Pätkä-filmien ohjaajan Armand Lohikosken elämäkertoihin osoitti, että Siiriä pidettiin yleensä reiluna työkumppanina. Mahdollinen syy vaikeutuneisiin väleihin voisi olla Masan alkoholismi, semminkin kun Siirissä oli siveyspoliisin vikaa. Tärkeä merkitys voisi olla myös sillä, että Siiri oli tunnustettu ammattitaiteilija ja Suomen Näyttelijäliiton jäsen, jota Esa ja Masa taas eivät olleet, vaan epämääräisempiä viihdetaiteilijoita, kansanviihdyttäjiä, kuten silloin sanottiin.

Lisää kirjallisia lähteitä aiheeseen on listattu ´Pätkä`-teoksen sivulla 220, esim. Siiri ja Kaarlo Angerkosken elämäkerta sekä Suomen kansallisfilmografian osat 5-6.

Kommentit (1)
Mielenkiintoinen ammattinimike tuo "epämääräisempiä viihdetaiteilijoita". Ketä muita... Mielenkiintoinen ammattinimike tuo "epämääräisempiä viihdetaiteilijoita". Ketä muita kuin Pakarinen ja Niemi näihin epämääräisiin kuului?
1.6.2014 12:36 Asseri . 6061
31.05.201422:01
554
61

Olisiko kuitenkin kysymys siitä ettei Justiina Puupää sietänyt Pekan kaveria Pätkää ?

Kommentit (0)

Vastauksesi