Miksi pitäisi käyttää rintaliivejä?

Miksi pitäisi käyttää rintaliivejä?

Miksi pitäisi käyttää rintaliivejä? Sille ei ole mitään lääketieteellistä syytä päinvastoin. Ne eivät ole mukavat ja ne ovat kalliit. Ne ovat myös rumat. Minkä takia niin moni nainen käyttää rintaliivejä, myös tytöt joilla ei käytännössä ole edes rintoja?

http://www.mtv3.fi/helmi/kauneus/artikkeli.shtml/928520

Vastaus

Kiitos kysymyksestä.

Syitä on varmasti yhtä monia kuin on rintaliivien käyttäjiä. Eli yksiselitteistä vastausta on mahdotonta antaa. Ainakin antamassasi linkissä esitettiin niistä monia.

Voin vain puhua omasta puolestani liikuntaa harrastavana isohkorintaisena naisena. Harrastan ratsastusta ja siinä rinnat joutuvat todella koville. Ilman liivejä rinnat hölskyisivät sinne ja tänne todella kivuliaasti. Edes tavalliset liivit eivät riitä vaan niiden on oltava TODELLA tukevat urheiluliivit. Myös juokseminen menee hassun näköiseksi, kun rintoja on kannateltava käsivarsilla, muuten sattuu...

Ja onhan tuo esteettinen kysymyskin. Tässä iässä (alkava keski-ikä)alkaa jo maan vetovoimakin olla voiton puolella. Eli vaatteet istuvat päällä nätimmin, kun rinnat eivät roiku "polvissa". Seksikkäät alusvaatteet saavat olon seksikkääksi, ja kun itsellä on seksikäs olo, niin kyllähän se näkyy erilaisena itsevarmuutena ja hehkuna.

Itselleni rintaliivien käyttöönotto aikoinaan oli tavallaan aikuistumisriitti. Sitä se on varmasti monille nuorille tytöille vaikka tarvetta liiveille ei vielä olisikaan - tai koskaan tulisikaan. On paljon aikuisempi olo. Onhan noita liivejä ihan pikkutytöillekin, joilla ei todellakaan ole mitään tarvetta moisten käyttöön.

Kommentit (0)

Vastauksesi