Miksi niin monet julkisessa asemassa olevat käyvät huorissa?

Miksi niin monet julkisessa asemassa olevat käyvät huorissa?

Miksi niin monet julkisessa asemassa olevat käyvät huorissa? Siis tiedän kyllä, että miesten huorissa käynti on yleisempää kuin naiset kuvittelevatkaan, mutta miksi siellä käyvät ihmiset, joilla ei taatusti ole vaikeuksia saada naista ja jotka tietävät saavansa todella negatiivista julkisuutta jäädessään kiinni? Onko huora sitten niin paljon laadukkaampaa seksiä kuin joku satunnainen baarituttavuus?

Vastaus

Miltähän kannalta kysymystä lähestyisi? Ensinnäkin on selvää että myös julkkikset ovat ihmisiä, ja siinä mielessä käyttäytyvät jokseenkin samalla tavalla kuin tavikset. Toisaalta niin julkkiksissa kuin taviksissakin on monenmoista tallaajaa, ei yhden tapauksen perusteella voi eikä pidä arvioida koko porukkaa.

Julkkisten elämä on varmasti toisenlaista kuin tavisten. Minä olen pitkään uskonut, että julkkiksilla on joitakin ominaisuuksia jotka erottavat heidät taviksista. Jos ei pysty luontevasti esiintymään joukoille ja jopa nauttimaan siitä, on turha pyrkiä siihen joukkoon. Selittäisikö tällainen luonteenpiirre sen että jotkut julkkismiehet suhtautuvat naisiin käyttöesineinä? Ehkä.

Ero on sekin että julkkis ei useimmiten voi lähteä baanalle iskemään yhden illan juttua. Siinä olisi isot riskinsä, joista media ei suinkaan ole pienin ja viattomin. Siksi diskreetisti hoidettu keikka maksullisten palvelujen nauttijana voi olla ihan helpon tuntuinen ratkaisu.

Kuten arvata saattaa, kunnollista tutkittua tietoa asian tästä puolesta ei löydy. Prostituutiosta löytyy kirjoja, ks tietokantamme http://www.helmet.fi/

Kommentit (0)

Vastauksesi