Miksi naiset eivät avaa viestejä?

Miksi naiset eivät avaa viestejä?

Olen käynyt joitakin kertoja treffeillä naisten kanssa ja treffien jälkeen tilanne voi olla se, että molemmille tuli selväksi samantien, että "tämä oli tässä". Tai toinen vaihtoehto on se, että asia jäi epäselväksi. Jos laitan tässä jälkimmäisessä tapauksessa viestin, että mitä mieltä olet. Ei mitään vastausta kuulu. 80% naisista ei edes avaa viestiä, saati että vastaisi siihen. Miksi? En tarkoita tekstaria, vaan treffisivuston viestiä. Jos minulta kysytään vastaavaa, sanon kiitos ei ja toivotan hyvät syksyt, joulut tai vaput tai mitkä nyt sattuu olemaan. Eikö se kuuluisi normaaleihin käytöstapoihin kieltäytyä kohteliaasti? Ilmesesti ei, sillä valtaosa naisista ei edes avaa viestejä. Olen noin 50 v mies ja omasta mielestäni ihan normaali - vai siinäkö se syy tylyttämiseen onkin?

Vastaus

Ilman muuta avoin ja kohtelias käytös edellyttäisi vastaamista viestiin. Jos treffikumppania ei kiinnosta jatkaa tapailua, hän voi tosiaankin ilmoittaa asian ystävällisesti. Näin vältyttäisiin ikävältä epätietoisuudelta eikä osapuolille jäisi pahaa mieltä.

Verkkokeskustelujen perusteella tällaiseen käytökseen syyllistyvät sekä naiset että miehet. Treffimaisteri-sivustolla ilmiöstä käytetään nimitystä "ghosting". Artikkelissa arvellaan, että taustalla voi olla esimerkiksi se, että henkilö ei halua kohdata vaikeita keskusteluja, riitaa tai loukata toisen tunteita. Entinen parisuhdekin voi olla vielä käsittelemättä loppuun kunnolla. Jutussa tuodaan esiin myös nettideittailun tietynlainen helppous. Silloin myös kommunikaation katkaiseminen koetaan helpommaksi: jätetään vain asia sikseen, eihän siitä mitään itselle aiheudu.

Toivottavasti vielä onnistaa! Kyllä meille viisikymppisillekin kysyntää pitäisi olla.

Kommentit (0)

Vastauksesi