Miksi kukaan ei oikein ota minua kaveriksi Facebookissa, varsinkaan tytöt?

Miksi kukaan ei oikein ota minua kaveriksi Facebookissa, varsinkaan tytöt?

2 vastausta
11.09.201818:46
81279
29

Tytöt ovat Instagrammissa ja Snapchatissa, Facebook on "so last season" nuorison keskuudessa. Vaikka heillä vielä tili olisikin Faceen, eivät he enää käy siellä eivätkä näe kaveripyyntöjä. Tai eivät viitsi hyväksyä kun eivät sitä enää aktiivisesti käytä.

Kommentit (0)

Syitä voi olla useita. Monet ottavat Facebookissa kavereikseen vain sellaisia ihmisiä, jotka tuntevat läheisesti myös ns. oikeassa elämässä eli internetin ulkopuolella. Silti etenkin nuorille naisille tulee paljon kaveripyyntöjä ihan tuntemattomiltakin miehiltä, jotka haluaisivat tutustua. Jos sinäkin olet laittanut kaveripyyntöjä vieraammillekin tytöille, voisi olla parempi ajatus etsiä uusia tuttavuuksia siihen tarkoittejun sivustojen tai sovellusten kautta, esim. https://fi.match.com/, www.e-kontakti.fi, Tinder .

Jos taas olet pyytänyt kaveriksi ihan tuttuja tyttöjä, on syytä vaikea arvioida tuntematta paremmin sinua ja näitä tuttaviasi. Voit ehkä kysyä sitä heiltä itseltään ihan suoraan? Valitettavasti myös todella moni ihminen tuntee itsensä joskus yksinäiseksi ja erityisesti vastakkaiseen sukupuoleen tutustuminen on vaikeaa. Kenties sinua kuitenkin lohduttaa tieto siitä, että vaikka  joillain ihmisillä on satoja ja jopa tuhansia Facebook-kavereita, suurin osa näistä ei oikeasti välitä mitä "kaverille" kuuluu. Facebook-kaverit jakautuvat Oxfordin yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan eri kerroksiin. Ensimmäisessä, lähimmäisten ystävien joukossa on vain noin viisi ihmistä.

Kommentit (0)

Vastauksesi