Miksi kampaamo/parturi saa avautua suoraan kirjastoon?

Miksi kampaamo/parturi saa avautua suoraan kirjastoon?

Eikö sentään ole liioittelua, että kampaaja / parturi saa harjoittaa yritystoimintaansa kirjastossa siten, että kampaamo avautuu kirjastoon ja asiakkaalta tentataan sitä ~ kotipsykologiaa kaikkien muiden kuullen ovi auki kirjastoon, hajuineen, karvoineen, kaikkineen: < www.kysy.fi/kysymys/miksi-kirjastoissa-ei-tarvitse-enaa-olla-hiljaa-ylei... >? Kirjastotoimenko mielestä ei monitoimitila siten mene ainakin jonkin verran liian pitkälle... ?

Vastaus

Asia on kiinnostava ja olen yrittänyt kysellä kollegoiltani kirjastosta, johon avautuu kampaamo. Toistaiseksi en ole vielä kuullut sellaisesta. Kuulin kyllä  kirjastoista, jotka ovat samassa rakennuksessa kuin kampaamo. Näissäkin tapauksissa kirjasto ja kampaamo ovat eri kerroksissa. Toivon, että kysyjä palaa asiaan ja kertoo tarkemmin asiasta. 

Kommentit (1)
Niin, onko sellaista lakipykälää, joka kieltäisi liikehuoneistoa avautumasta suoraan k... Niin, onko sellaista lakipykälää, joka kieltäisi liikehuoneistoa avautumasta suoraan kirjastoon? Minusta tuntuu, ettei terveyspuolella ainakaan kampaamolle ole. Saahan kirjastoon avautua kahvilakin. Eri asia sitten, mitä kirjastohuoneiston haltija määrää.
4.6.2019 17:32 Eero Tuominen 1989

Vastauksesi