Miksi iPad väittää, että viestissä ei ole sisältöä?

Miksi iPad väittää, että viestissä ei ole sisältöä?

iPad väittää usein, että viestissä ei ole sisältöä, joten sitä ei tietenkään näy, ja toisinaan se kieltäytyy avaamasta viestejä. Mistä moinen? Ks. kuva.

Kuvat: 
2 vastausta

Kysymyksessä ei ole mainittu, mistä iPad-mallista on kyse, joten on vaikeampi antaa tarkempaa vastausta. Samanlainen ongelma on kuitenkin esiintynyt aikaisemmin jo iPhonen sähköpostiohjelmassa. Yhdeksi ratkaisukeinoksi on neuvottu (puhelimen) uudelleenkäynnistystä.

iPad 2 -laitteissa neuvoksi on tarjottu myös sähköpostin ottamista ensin pois käytöstä. Tämän pitäisi onnistua menemällä asetuksiin, josta löytyy kohta sähköposti, josta taas pitäisi valita sähköpostitili, joka kytketään pois päältä. Tämän jälkeen käydään sähköpostissa, josta nämä haamuviestit pitäisivät nyt olla poissa. Sen jälkeen käydään taas asetuksista kytkemässä tämä sähköpostitili uudelleen käyttöön.

Neuvoja löytyy verkosta muitakin (kts. vastauksen lähdetiedoissa olevia linkkejä). Ohjeiden käyttö on omalla vastuulla eikä niitä ole testattu täällä (hävittääkö tuo edellinen temppu esim. muitakin viestejä?).

Kommentit (0)
25.07.201608:42
12104
44

Kuinka iPad4:sta saa pois mainokset, joita tuppaa ruudun täydeltä. Myös ns. Sponsoroidut mainokset.

Kommentit (1)
Tuo näyttää kyllä kysymykseltä eikä vastaukselta.... Mutta vastataan silti, että a... Tuo näyttää kyllä kysymykseltä eikä vastaukselta.... Mutta vastataan silti, että asentamalla Pädiin jonkun mainostenblokkausohjelman, esim AdBlock https://itunes.apple.com/us/app/adblock/id691121579?mt=8 Kannattaa myös muistaa, että jos käyttää ilmaisia sovelluksia (esim Facebook) niin ne mainokset ovat se hinta, minkä ilmaisuus maksaa.
26.7.2016 12:28 Köpi K 56648

Vastauksesi