Miksi Facebookissa päivän aikana tulee ilmoitus kaverin syntymäpäivästä?

Miksi Facebookissa päivän aikana tulee ilmoitus kaverin syntymäpäivästä?

2 vastausta

Näet kaverin syntymäpäivän ja saat ilmoituksen kaverin syntymäpäivästä, jos hän ei ole piilottanut sitä sinulta yleisönvalitsimella.

"Syntymäajan vieressä on kaksi yleisönvalitsinta: toinen päivälle ja kuukaudelle ja toinen vuodelle. Kaverit eivät saa ilmoitusta tulevasta syntymäpäivästäsi, ellet jaa heille syntymäpäivääsi ja -kuukauttasi."

Pääset muokkaamaan yleisönvalitsinta kohdasta Päivitä tietoja - Perustiedot - Muokkaa (syntymäpäivä tai vuosi). Voit valita syntymäpäivän näkymään vain itsellesi, kavereille, kavereiden kavereille tai käyttää Mukautettu-asetusta, jolloin voit rajata näkyvyyttä vain osalle kavereistasi.

Tarkemmat ohjeet saat Facebookin ohje- ja tukikeskuksesta.

Kommentit (0)
25.06.201408:23
90100
86

Asetusten muokkaaminen ei vaikuta mitenkään KAVERIEN syntymäpäiväilmoituksien tuloon.

Oliko nyt ongelma siinä, että ilmoitus tuli kesken päivän, mutta ei näkynyt aaamulla? Jos, niin ehkä kaveri muokkasi asetuksia kesken päivän ja vapautti tiedon näkymään? Tai asuu eri aikavyöhykkeellä ja siellä ko. päivä alkoi kesken meidän päivän.  Tai sitten vaan Facebookin normaalia sekoilua.

Jos taas kysymys oli että miksi niitä yleensä tulee, niin siksi että FB haluaa lisätä sosiaalisuutta ja houkutella onnittelemaan ja ehkäpä vielä ostamaan maksullisen syntymäpäivälahjan, josta he ehkä saavat provisionsa.

Kommentit (1)
Ainakin nyt synttäri-ilmoitus tuli n. klo 10, joka on Kaliforniassa 00:00 samana päivän... Ainakin nyt synttäri-ilmoitus tuli n. klo 10, joka on Kaliforniassa 00:00 samana päivänä. Eli jospa synttäri-ilmoitukset lähetetään Kalifornian aikaa, ko. päivän alussa.
15.7.2014 10:11 Köpi K 90100

Vastauksesi