miksi Avan tv-sarjaa ei pysty katsomaan MTV:n Katsomosta (Nettideittailun käsikirja)?

miksi Avan tv-sarjaa ei pysty katsomaan MTV:n Katsomosta (Nettideittailun käsikirja)?

Miksi sarja ei ole katsottavissa MTV:n Katsomossa lainkaan; ei kai vain tv-kanava tee sellaisia sopimuksia, joka sen estää tällä hetkellä. Mikä sarjan alkuperäinen nimi onkaan? " Nettideittailun käsikirja Ava Eilen 26.10. klo 19:00 päättyy klo 20:00 // kesto 60 min LISÄÄ KALENTERIIN Parantaja ja pilamaakari. Grant ja J. Keith seikkailevat nettideittailun ihmemaassa. 33-vuotias Grant on urheilullinen ortopedi, joka etsii täydellistä naista vaimokseen. 42-vuotias J. Keith on koomikko, joka rakastaa kissoja. Ujokin mies uskaltaa lähestyä naisia netissä, mutta joskus todellisuus yllättää. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan nettideittailua miesten näkökulmasta. ".

Vastaus

Nettideittailun käsikirja on amerikkalainen Bravo-kanavan tuottama realitysarja, jonka alkukielinen nimi on "Online dating rituals of the American male". Välitin kysymyksesi Katsomon asiakaspalveluun, josta vastattiin seuraavasti:

"Tallenteiden saatavuus riippuu sopimuksista tuotantoyhtiöiden kanssa. Kaikkiin sarjoihin ei ole nettiesitysoikeuksia tallenteita varten. Lähtökohtaisesti sarjoista lisätään tallenteet vain TV-ensiesityksen jälkeen, joten uusintakausia löytyy harvoin tallenteena. Esimerkiksi Nettideittailun käsikirja  on näkynyt televisiossa alunperin vuonna 2015."

 

 

Kommentit (0)

Vastauksesi