Miksei työpaikoilla ole pussittomia roskiksia?

Miksei työpaikoilla ole pussittomia roskiksia?

Muovin kulutus on suuri ympäristöongelma. Sitä päätyy merenpohjaankin, ja kun kalat sitten syövät sitä, ja me ihmiset syömme kalaa, muovia päätyy meihinkin. Miksi (monissa) yrityksissä toimisto- ja WC-roskiksissa käytetään pusseja, jotka aina säännöllisesti vaihdetaan uusiin ja tyhjiin sellaisiin, vaikka eivät välttämättä olisi edes täysiä? Miksi ei voitaisi käyttää pelkkiä tyhjiä roska-astoita, joiden sisältö sitten kootaan yhteen isoon jätesäkkiin? Tai jätepönttöön, ja vasta tällöin toimitettaisiin eteenpäin.

2 vastausta
03.09.201519:21
26271
45

Monilla työpaikoilla siivoojat tyhjentävät siitä pussista roskat isompaan roskasäkkiin, mikäli pussissa ei ole mitään tahrivaa/Haisevaa. Entisellä työpaikallani oli sopimus, että esim. eväsroskia ei laiteta toimistoroskiksiin, jotta ne voidaan tyhjentää, vaan ainoastaan keittiön roskasäkkiin, joka sitten vaihdettiin puhtaaseen.

Kommentit (0)
03.09.201507:55
75939
11

Koska ihmiset laittavat roskiin astiaa sotkevia aineita ja ilman pussia astiat pitäisi pestä joka kerta (etteivät jämät ala haisemaan) ja pesuun menisi arvokasta puhdasta vettä ja siivoojan aikaa ja siten rahaa, jota näin huonoina aikoina ei riitä edes kaikkien työntekijöiden töissä pitämiseen.

Toki monella työpaikalla on eriliset (pussittomat) astiat esim toimistopaperille, joka ei sotke astioita.

Kommentit (0)

Vastauksesi