Mikko Kuustosen musiikin opinnot?

Mikko Kuustosen musiikin opinnot?

Mikä muusikko Mikko Kuustosen ex-vaimo (32 vuoden ajan) on koulutukseltaan ja ammatiltaan vrt. yhteisten kahden lapsen keskenään identtiset uravalinnat. Onko Mikko Kuustonen opiskellut musiikkia?

2 vastausta

Mikko Kuustonen opetteli soittamaan pääosin itsekseen. Ensimmäisen kitaransa hän osti 13-vuotiaana siskoltaan lainaamillaan rahoilla. Jonkin verran Mikko sai ohjausta Leppävirran kansalaisopiston kitarakurssilta. Se, hör och härma -niminen ruotsinkielinen kitarakurssikirja opetti ainakin Peikkoäidin kehtolaulun. Kuusitoistavuotiaana syntyivät jo ensimmäiset omat laulut. Soittotaito kehittyi varmaan entisestään muusikkotuttavuuksien ja bändisoiton myötä.

Marita Kuustosella oli ammattikoulutus jo parin tavatessa. Hän työskenteli Auroran sairaalassa ja hoiti välillä virkavapaalla perheen lapsia. Myöhemmin hän kouluttautui uudelleen ja palasi työelämään sosiaalialan tehtäviin.

Perheen laajaan ystäväpiiriin kuului soittajia, teatteriväkeä ja ihmisiä taiteilijapiireistä. Kirjassa "Q : lauluntekiijän tarina", Iina ja Minka toteavat, että vanhemmat ja ystävät rohkaisivat aina luovuuteen ja kokeiluun. "Ei oo siis ihme, että me suuntauduttiin molemmat opiskelemaan näyttelijöiksi."

Kommentit (0)
08.03.201712:59
17845
45

Muistetaan myös, että Iina ja Minka olivat molemmat "suuntautumassa" musiikkialallekin: he olivat (yhdessä Jipun ja monen muun kanssa) The Kids -yhtyeessä, jolla oli vuonna 1997 hitti Varpaat tahtoo tanssimaan. Kuustosen siskokset olivat siis 13 ja 12 vee tuolloin.

Kommentit (0)

Vastauksesi