Mikäköhän toukka on muuttanut meille?

Mikäköhän toukka on muuttanut meille?

Löysin muutama päivä sitten kuvassa paperin päällä näkyvän tummemman toukan vuoteesta, ja nyt kylpyhuoneen lattialta paksumman ja vähän vaaleamman yksilön. Tämän vieressä oli myös outoja tummia jälkiä, kuin joku olisi räjähtänyt tai vuotanut verta lattialle. Toukat ovat pulleita ja parin sentin mittaisia. En löytänyt netistä selkeää tietoa, mikä tai mitkä toukat voisivat olla kyseessä tai miten niistä pääsee eroon. Osaatteko auttaa?

Kuvat: 
Vastaus
14.01.201922:05
22978
14

Ota elikko talteen, kuvathan sinulla jo on, ja kysy huoltomieheltä tai isännöitsijältä, minne sen voi toimittaa tutkittavaksi.

Kysy fi-sivuilla on jo useita kysymyksiä vastauksineen erilaisten elikoitten osalta. En hallitse tekniikkaa, jotta voisin linkata vastaukset tänne, mutta niissä on varmasti hyviä ohjeita. Tee haku vaikka sanoilla hyönteiset, madot, toukat, tms., niin luultavasti löydät vinkkejä, miten toimia.

Kommentit (1)
Lahjajlle linkin kopiointivinkki: klikkaa hiiren vasemmalla napilla haluamasi aiemman vast... Lahjajlle linkin kopiointivinkki: klikkaa hiiren vasemmalla napilla haluamasi aiemman vastauksen osoitetta selaimen osoiteriviltä niin että se muuttuu "maalatuksi". Jos ei klikkaamalla muutu, niin "maalaa" se nappi pohjassa. Sitten klikkaa hiiren oikeaa nappia ja valitse Kopioi. Mene sitten omaan vastaukseesi ja sen lähdelinkkien oikeanpuoleiseen laatikkoon. Klikkaa hiiren oikeaa nappia ja valitse Liitä. Lisäksi kirjoita lähdelinkin vasempaan laatikkoon jotain kuvaavaa. Kun näyt muitakin lähdelinkkejä osaavan linkittää, niin ei tämä kovin paljon erilaista ole.
15.1.2019 07:58 Köpi K 66624

Vastauksesi