Mikähän elokuva olisi kyseessä?Kyseinen elokuva on 80-luvulta (olettaisin).

Mikähän elokuva olisi kyseessä?Kyseinen elokuva on 80-luvulta (olettaisin).

Mikähän elokuva olisi kyseessä?

Kyseinen elokuva on 80-luvulta (olettaisin). Siinä oli mies ja nainen pääosassa. Mies pääosaa esitti joku 80-luvulla tunnetumpi miesnäyttelijä. Aika pieni kokonen. Käytti elokuvassa vihreää armeijan takkia (maihinnousutakki). Ja tämä pari ryösti pankkeja mutta ei vienyt rahaa vaan räjäytti ja poltti pankeista ihmisten velkakirjoja ja tällä tavalla nollasi ihmisten velkoja. Paljoo enempää en muista mutta lopussa muistaakseni tämä mies kuoli. Poliisit ampu hänet kun hän veti esiin lippaattoman Uzin. Loppujen lopuksi tämä mies oli vessassa ja oli kuvitellu tämän kaiken.

Kiitos vastauksesta!

2 vastausta

Suomen elokuva-arkiston kirjasto tiesi elokuvan nimeksi Wisdom (suom. Wisdom - kapinallinen). Emilio Estevezin vuonna 1986 ohjaamassa elokuvassa näyttelevät ohjaajan lisäksi Demi Moore ja Tom Skerrit.

Elokuvassa John Wisdom ei onnistu saamaan työtä rikosrekisterissään olevan autovarkauden vuoksi ja päättää ryhtyä moderniksi Robin Hoodiksi. Hän avustaa farmareita menemällä pankkeihin tuhoamaan heidän velkakirjojaan/pankissa olevia asiakirjoja.

Filmtownin nettisivujen mukaan elokuva näytti olevan siellä vuokrattavana VHS-muodossa. Elokuvan tiedot IMDb:ssä: http://www.imdb.com/title/tt0092225/

Kommentit (0)
16.01.201915:41
23093
16

Elokuva nimeltä "Wisdom - kapinallinen" esitettiin Suomen televisiossa 25. toukokuuta 1993. Kanava oli MTV3.

 

Helsingin Sanomat 25. 5. 1993, sivut D9 - D10.

Kommentit (0)

Vastauksesi