Mikä televisio-ohjelma

Mikä televisio-ohjelma

Ohjelmasta on vain hataria muistikuvia: Kyseinen sarja tuli YLE:ltä; taisi olla ruotsalainen, tanskalainen tai norjalainen. Ohjelmassa oli mies, joka oli vissiin halvaantuneena eikä pystynyt puhumaan mitään. Istui myös pyörätuolissa. Hän asui vaimonsa kanssa isossa kartanossa. Vaimo antoi tälle kuitenkin yliannostuksia päivittäisiä lääkkeitä, ja lopulta mies virkosi ja kosti vaimollensa. Ohjelman nimi voisi olla joku: "Seitsemäs päivä".

2 vastausta

Ylen tv-aineistojen arkistotietokannasta löytyi ruotsalainen tv-sarja Kuudes päivä (Sjätte dagen, 1999), jonka Yle on esittänyt vuonna 2002.

Sarjan ensimmäisen jakson sisällöstä kerrotaan näin:

"Felicia Ekebladh on kartanonomistaja Mauritz Ekebladhin tytär, kaunis ja lupaava kilparatsastaja. Perheeseen kuuluu myös nuorempi sisar Charlotte, Mauritzin dementoitunut isäTheodor sekä taloudenhoitaja Dolores. Tyttöjen äiti on kuollut auto-onnettomuudessa kymmenen vuotta aiemmin. Perheellä on menestyvä lääkeyritys Eke Medical sekä kartanon yhteydessä toimiva hevossiittola. On Felician 20-vuotissyntymäpäivä. Juhlavalmistelut keskeytyvät tylysti, kun Felicia löydetään kuolleena vieressään haulikko sekä lappu, jossa lukee "Anteeksi". "

Sarjaa on tehty 48 jaksoa, mutta Yle on esittänyt vain ensimmäisen tuotantokauden (24 jaksoa).

Alla olevissa linkeissä on lisää tietoa sarjasta.

Kommentit (0)
25.01.201713:49
25194
102

Yksi osa televisiosarjasta nimeltä "Kuudes päivä" esitettiin Suomen televisiossa 29. toukokuuta 2002.

 

Helsingin Sanomat 29. 5. 2002, sivu D 12.

Kommentit (0)

Vastauksesi