Mikä tekee rinnoista mystiset?

Mikä tekee rinnoista mystiset?

On ihan ymmärrettävää, että sukupuolielimet peitetään vaatekappaleella, mutta miksi naiset käyttävät esim. bikineissä yläosaa, kun miehet taas eivät? Kuka on keksinyt, että naisten rinnat on ehdottomasti peitettävä ja niitä on piiloteltava? Olen myös monesti nauranut, kun vieras mies näkee naisen rintaliivit päällä, nainen kiljuu ja peittelee rintojansa, kun taas bikineissä ei ole mitään ongelmaa, vaikka ne ovat lähes identtiset rintaliivien kanssa :)

3 vastausta

Uskonnon vaikutusvalta on epäilemättä myötävaikuttanut ja vakiinnuttanut seksitabuja Euroopassa ja muuallakin. Naisten rinnat on koettu siinä määrin seksuaalisina, että ne on säädyllistä peittää. Rintaliivit koetaan puolipukeisuutena, bikinit taas on tarkoitettu julkisella paikalla käytettäväksi vaatekappaleeksi.

Kommentit (2)
Nyt on ollut kysymys vastaajan työn alla pitkään, kun yli 3 vuotta vanha kysymys putkah... Nyt on ollut kysymys vastaajan työn alla pitkään, kun yli 3 vuotta vanha kysymys putkahtaa listalle uutena vastauksena. Onhan toki aihekin tärkeä :) Mutta yleisen uteliaisuuden tyydyttämiseksi, kertoisiko palstaa aktiivisesti seuraava ylläpito selityksen?
7.2.2017 19:58 Köpi K 87121
Ystävänpäivä lähestyy. Kysy.fin ja Väestöliiton yhteisen seksikampanjan vastauksia ... Ystävänpäivä lähestyy. Kysy.fin ja Väestöliiton yhteisen seksikampanjan vastauksia aletaan julkaista Kysy.fin sivuilla maanantaista 13. helmikuuta alkaen. Olemme testailleet kampanjaa varten joitakin ominaisuuksia kuten videoupotuksia. Tämä kysymys pulpahti pinnalle testailun seurauksena.
8.2.2017 09:59 Helsingin kaupunginkirjasto 0
08.02.201710:20
7692
51

Moi taas! En ymmärrä (paljon muutakaan) mutta mikä rinnoissa on mystistä?  Tutustuin tisseihin hyvin läheisesti jo tunnin ikäisenä ja sittemmin olen niitä (siis yleensä) ihalillut pitkin elämääni. Kuvaama-, veistos ym. taiteissa rintoja on kuvattu satoja vuosia ilman estoja, kuten koko ihmisvartalon kauneutta kaikkia osia kuvaten. Kun ranskalaiset menivät aikoinaan (kuka muistaa ajankohdan) Tahitille tuohoamaan sen viemällä kuppataudin, tuberkuloosin, alkoholismin ja vaatteet, ei paikallisilla ollut  minkäänlaista tekstiilituotantoa, kun sitä ei vaan ollut tarvittu. Sitten sielläkin tissit  ym. piiloon. Odotan kiihkeäsri jonkun mystiikkaan perhehtyneen vastaajan kertovan mikä tisseissä on mystistä.      

Kommentit (0)
07.02.201720:06
23183
25

Jos tietäisimme sen niin eiväthän ne enää sitten olisi mystiset. Minusta nykytilanne on kivempi. Ei pahalla.

Kommentit (0)

Vastauksesi