Mikä on syynä Michael Jacksonin muodonmuutokseen?

Mikä on syynä Michael Jacksonin muodonmuutokseen?

Mikä on syynä Michael Jacksonin muodonmuutokseen? Ennen hän oli ruskettunut ja komea mutta nykyään ihan keinotekoisen näköinen.

Vastaus

”Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa” Yksi maailman tunnetuimmista julkisista salaisuuksista on Michael Jacksonin ulkomuodon muuttumisen syyt vuosikymmenten varrella.

"Jackson itse alkoi omien väitteidensä mukaan vaalentua 1970-luvun lopussa valkopälvi- eli vitiligotaudin vuoksi. Valkopälvi aiheuttaa ihon pigmentin katoamista (mikä johtaa ihon vaalenemisen) ja "aurinkoallergiaa". Yleisesti on kuitenkin esitetty arvoita, että Jackson olisi itse pyrkinyt vaalentamaan ihoaan. Myös muiden ulkoisten piirteiden (poskipäät, kulmakarvat, leuka), erityisesti nenän, jatkuvat ja lähes vuosittaiset muutokset ovat herättäneet median ja suuren yleisön mielenkiinnon."
http://fi.wikipedia.org/wiki/Michael_Jackson

Vuonna 1993 Oprah Winfreyn haastattelussa Michael Jackson kertoi valkopälvitaudistaan ja tunnusti nenäänsä muotoillun muutamaan kertaan.

Haastattelu on kokonaisuudessaan luettavissa täällä:
http://www.allmichaeljackson.com/interviews/oprahinterview.html

Vielä suhteellisen uusi juttu Ilta-Sanomista:
http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1452437

Netistä löytyy loputtomasti tietoja ja spekulointia asiasta.
Googlata voi vaikka loputtomiin. Haluaisin kuitenkin lisätä tähän vielä pari linkkiä, jossa Jacksonia kuvataan peräti "nenäraajarikkoiseksi":http://abcnews.go.com/Health/Cosmetic/story?id=131910&page=1
http://www.snopes.com/photos/people/jackson.asp

Uskokoon jokainen mitä haluaa! Jokainen, jolla on silmät ja järki päässä, osaa vetää asiasta omat johtopäätöksensä.

Kommentit (0)

Vastauksesi