Mikä on se valssi, jota soitetaan monen minuutin ajan heti elokuvan Color me...

Mikä on se valssi, jota soitetaan monen minuutin ajan heti elokuvan Color me...

Hei!

Mikä on se valssi, jota soitetaan monen minuutin ajan heti elokuvan Color me Kubrick alussa? Onko se Tsaikovskia? En pysty nyt katsomaan elokuvan lopputekstejä, enkä ole löytänyt vastausta edes IMDB:stä. Kiitos avustanne!

2 vastausta

Brian W. Cookin ohjaama elokuva kierrättää uudemman materiaalin lisäksi myös Stanley Kubrickin elokuvista tuttua klassisempaa musiikkia. Ainakin soundtrack-levyltä löytyvät Also Sprach Zarathustra, Ode To Joy, The Thieving Magpie, Sarabande ja On The beautiful Blue Danube ovat olleet Kubrickin ohjausten taustalla. Olisikohan alussa soiva musiikki juuri tuo Blue Danube eli "Tonava kaunoinen". Johan Strauss nuoremman sävellys on tunnettu valssi. Vastaajalla ei ollut elokuvaa saatavilla, mutta kaikkia edellä mainittuja voi kuunnella vaikka YouTubella useina versioina.

http://www.imdb.com/title/tt0376543/
http://www.cdonline.com.au/?event=search.viewProduct&cataloguenumber=RMF...

Kommentit (0)
14.01.201913:08
25176
17

Gioachino Rossininin ooppera nimeltä "Varasteleva harakka" soi taustamusiikkina Stanley Kubrickin ohjaaman elokuvan "A Clockwork Orange" (1971) siinä kohtauksessa, jossa Alexin johtaman jengin ja Billy Boyn johtaman jengin välille tulee tappelu. Muistaakseni sama kappale soi myös elokuvan "Colour Me Kubrick" (2005) alussa.

Kommentit (0)

Vastauksesi