Mikä popkappale?

Mikä popkappale?

Aikanaan televisiosarja Emmerdalessa, kun näytettiin jaksoja, joissa Samin syöpää sairastava puoliso Alice eli vielä, tämä halusi koettaa kaikkea jännää viimeisinä elonpäivinään. Muun muassa riippuliitoa ilmassa. Kohtauksessa, jossa näytettiin tätä riippuliitoa, soi popbiisi, jossa miesääni lauloi korketaajuisella äänellä jotenkin tähän tapaan: "Wuu-wu-wu, wu-wu-wu wuu..." Näin siis ihan kunnon englanninkielisten sanojen lomassa. Mikähän biisi mahdollisesti on kyseessä?

3 vastausta

Emmerdalea on ilmestynyt kaikkiaan 8183-jaksoa, joten osaatko kertoa, mistä vuoden 2006 jaksosta on kysymys?

Tai osaatko täsmentää hieman, mitä miesäänen laulamassa kappaleessa sanotaan?

 

 

 

 

Kommentit (0)
20.12.201808:06
94474
40

Eipä ole riippuliidolla ja siipikävelyllä mitään tekemistä toistensa kanssa.

Markuksen mainitsema kappale Youtube-linkissä.

Kommentit (0)
20.12.201802:13
38
38

Kyseessä on jakso numero 4302 ja sen ensiesitys Ison-Britannian televisiossa oli 6. maaliskuuta 2006. Biisi on walesiläisen Feeder-yhtyeen vuonna 2005 julkaisemalta pitkäsoitolta "Pushing the Senses" peräisin oleva kappale Feeling a Moment. Laulu kertoo elettävän hetken katoavaisuudesta, elämän suunnan kadottamisesta ja käsittelee tunteita tilanteissa, joissa henkilöstä tuntuu siltä, kuin taivaalla ei olisi aurinkoa - tai omassa henkilökohtaisessa elämässä ketään kaveria. Laulun teksti rohkaisee kuitenkin myös olemaan hajoamatta palasiksi (siis henkisesti) ja olemaan luovuttamatta sekä pitämään yllä elämän virtaa.

 

En sitten tiedä, tarkoittaako riippuliito samaa kuin englannin kielessä käytettävä termi wing walking, mutta Alice Dingle tosiaankin taiteili pienlentokoneen siipien päällä yläilmoissa.

Kommentit (0)

Vastauksesi