Mikä parisuhdedraama?

Mikä parisuhdedraama?

Mikä oli tv:ssä 90-luvulla esitetty ulkomaalainen draama 50-vuotiaan miehen ja melko nuoren naisen suhteesta? Mies väitti olevansa nuorempi kuin oli.

2 vastausta

Tähän voivat taas lukijat antaa ehdotuksia, sillä meidän vastaajamme eivät taida keksiä mistä elokuvasta on kyse. Asetelma ei ole mitenkään harvinainen. Tällaisia vanhemman miehen ja nuoremman naisen suhdetta kuvaavia elokuvia on aika lailla. Lähdelinkeissä kuitenkin muutama listaus aihepiiriin sopivista. Niistä moni on tosin liian tuore 90-luvulla esitetyiksi.

Kommentit (0)
29.01.201910:37
12679
3

Kysymyksessä voi olla TV-sarja nimeltä "Rakkauden tähden" (Love Hurts), joka esitettiin Suomen televisiossa 9. joulukuuta 1993 alkaen. Kanava oli TV1. Keskeiset henkilöt olivat Frank Carver (näyttelijä Adam Faith) ja Tessa Piggot (näyttelijä Zoë Wanamaker). Tässä TV-sarjassa oli muistaakseni esimerkiksi sellainen kohtaus, jossa nainen oli tehnyt miehelle syntymäpäiväkakun, jossa oli viisi kynttilää. Mies ihmetteli, että miksi kynttilöitä on viisi. Nainen vastasi, että yksi kynttilä jokaista vuosikymmentä kohti. Mies sanoi siihen, että hän on vielä 49-vuotias.

 

Helsingin Sanomat 9. 12. 1993, sivut D11 - D12.

Kommentit (0)

Vastauksesi