Mikä on Suomen Rintamamiehet 1939-45 -kirjasarjan osajako?

Mikä on Suomen Rintamamiehet 1939-45 -kirjasarjan osajako?

Suomen Rintamamiehet 1939-45 -kirjasarjahan on älyttömän laaja. Olen kuullut, että kirjat olisivat jaoteltu divisioonittain. Etsiessäni tästä suurkirjasarjasta isoisoisieni tietoja, haluaisin tietää mitä kukin kirja pitää sisällään. Osaisitteko tehdä em. kirjasarjan osioista jonkinlaisen "sisällysluettelon"? Kiitos!

2 vastausta

Suomen Rintamamiehet 1939-45 –sarjaa on Suomen kansallisbibliografia Fennican mukaan 30 nimekettä. Sarja on siis todella laaja. Osat on jaoteltu divisioonittain. Luettelointitiedoissa ei valitettavasti ole tarkempaa kuvailua osien sisällöstä.

Lista sarjan osista löytyy helposti esimerkiksi Fennican perushausta kirjoittamalla hipsuihin ”Suomen Rintamamiehet 1939-45”. Myös HelMet-kirjastojen aineistohaulla löydätte teokset.  HelMetissä osa teoksista on lainattavissa, osa käsikirjastossa, siis luettavissa kirjaston tiloissa. Jos asutte pääkaupunkiseudulla, voitte käydä tutkimassa teoksia Pasilan kirjastossa. Mikäli asutte pääkaupunkiseudun ulkopuolella, eikä etsimäänne osaa ole omassa kirjastoverkossanne, voitte tilata teoksen kaukolainaan muualta Suomesta.

Kommentit (0)
04.04.201715:17
18358
28

Ota yhteyttä Maanpuolustuskorkeakoulun kirjastoon, sarja on siellä - tai pitäisi olla - kokonaisuudessaan. Luettelointiin tuo häikkää sarjan tuotannossa aikoinaan tapahtunut häiriö - ja se, että luetteloijat tekevät puutteellista työtä. Monista luetteloinneista on muualta kuin kirjasta hankittu tieto pyyhkäisty eri konvertoinneissa pois. 

Kommentit (0)

Vastauksesi