Mikä olis hyvä ilmainen örkinpoisto-ohjelma tietsikalleni.

Mikä olis hyvä ilmainen örkinpoisto-ohjelma tietsikalleni.

Mikä olis hyvä ilmainen örkinpoisto-ohjelma tietsikalleni. Minulla xp:ssä Avast ja wintohkan oma palomuuri.Tarviiko jotain lisäksi?

Vastaus

Windows XP:n oma palomuuri voi toki olla riittävä. Mutta jos on epäillystä, että "örkkejä" pesiytyy koneelle, kannattaa ehkä siirtyä käyttämään jotain toista palomuuriohjelmaa. Esimerkiksi Zone Alarm on omassa käytössä jo vuosia osoittautunut tehokkaaksi ilmaiseksi ohjelmaksi. Zone Alarm tosin varmistelee aluksi liikaa mille ohjelmille se antaa yhteyden nettiin, mutta ohjelmalistan voi muokata kerrallakin.

Avast! on hyvä viruksentorjuntaohjelma, mutta ei ole kuitenkaan erikoisen hyvä "örkinpoistaja". Suosittelisinkin noin parin kuukauden välein suorittamaan pikaskannauksen Malware Antibytes'illa. Vielä ei ole tullut vastaan virusta jota se ei olisi havainnut. Kyseisellä ohjelmalla olen poistellut vuosikausia viruksia omilta ja muiden koneilta vaivattomasti ja tehokkaasti. Painotetaan ettei Malware Antibytes' ole viruksentorjuntaohjelma vaan ainoastaan viruksenpoisto-ohjelma.

Lukijat voivat myös suositella omia ilmaisohjelmasuosikkejaan.

linkkejä:
Zone Alarm http://www.zonealarm.com
Malware Antibytes http://www.malwarebytes.org/
Suosittuja ilmaisojelmia http://www.download.fi/suosituimmat_ohjelmat/

Kommentit (0)

Vastauksesi