Mikä oli tämä kotimainen lyhytelokuva?

Mikä oli tämä kotimainen lyhytelokuva?

Näin kerran tv:ssä aika jännän kotimaisen lyhytelokuvan, joka jäi mieleen, mutta nimeä en muista. Vuotta en muista myöskään, mutta taitaa mennä 90-luvun puolelle.

Elokuvassa oli niin kuin synnytyssairaala, ja elokuva ei ollut millään lailla todellisuutta vastaava, vaan täysin fiktiota, ja siinä tapahtui kaikkea ihmeellisiä asioita. Siinä mm vähän niin kuin sekoittui synnytyssairaala ja rautatie tai lentoasema. Sairaalan hississä kuului mm tasoristeyksen kilkatusta, ja käytävällä kuului lentoaseman kuulutusta matkiva kuulutus, jossa sanottiin jotain että synnytys alkaa osastolla se ja se...
Myös joitain zombin tyylisiäkin siellä taisi käytävillä liikkua. Elokuva päättyi kohtaukseen jossa iso lauma tuoreita vanhempia kävelivät vastasyntyneiden vauvojensa kanssa kohti ulko-ovea.

Lopussa soi sama musiikki, joka oli viimeisimpänä tunnarina Speden Spelit -ohjelmassa, eli Liebestrauss puhallinversiona.

Vastaus
15.09.202015:44
25879
5

Voisiko kysymyksessä olla lyhytelokuva nimeltä "Next Zone", joka esitettiin Suomen televisiossa 23. marraskuuta 1995? Kanava oli tarkalleen ottaen TV1. Se alkoi kello 22.50, mutta se päättyi jo kello 23.00.

 

Helsingin Sanomat 23. 11. 1995, sivu D12.

Kommentit (0)

Vastauksesi