Mikä mies on Harri Holli?

Mikä mies on Harri Holli?

Vastaus

Urheilumme kasvot -kirjassa Harri Hollista kerrotaan seuraavaa:

Holli, Harri Antero syntynyt 19.1.1949 Tampereella, asuu Ruotsissa.

Merkonomi. Res.vänr. Seura Borlänge IF (Ruotsi); aikaisemmat seurat Ilves-Kissat, Hilpara, Tampereen Palloilijat, Tappara, Tampereen Pyrintö.

Harri "Hopa" Holli on pelannut maalivahtina viisi kautta mestaruussarjassa, ollut kahdessa alle 23-vuotiaiden maaottelussa ja yhdessä Lehdistö-Maajoukkue -ottelussa. Vuonna 1967 hänet palkittiin Ilves-Kissojen parhaana pelaajana. Jääkiekkoa Harri on pelannut kolme kautta mestaruussarjassa ja saavuttanut nuorten Suomen mestaruuden 1965 (Tappara). Hänen muita lajejaan ovat yleisurheilu, pöytätennis ja koripallo. Harri on saanut Ilves-Kissojen hopeisen ansiomerkin ja toimi Hilparan tilintarkastajana 1970-71. Nykyisin hän pelaa jalkapalloa Borlänge IF:n joukkueessa II divisioonassa ja jääkiekkoa samoin II divisioonassa Falun IF:n miehistössä.

Lähde: Urheilumme kasvot. Osa 3. Skandia-kirjat, 1973.

Lähteenä käytetty kirja on painettu jo vuonna 1973, joten tuoreempia tietoja Hollin urheilu-urasta ei siitä löytynyt. Suomen Palloliiton Internet-sivuilta löytyi tieto, että Holli pelasi jalkapalloa Lahden Reippaan joukkueessa 1970-luvulla Ruotsista paluunsa jälkeen. Nykyisin Holli toimii Ilveksessä managerina.

http://www.palloliitto.fi/mp/db/file_library/x/IMG/66663/file/SUOMENCUP2...
http://www.ilves.fi/ilves.php

Kommentit (0)

Vastauksesi