Mikä kauhuelokuva on kyseessä?

Mikä kauhuelokuva on kyseessä?

Mikä kauhuelokuva on kyseessä? Katsoin tämän joskus 80-luvun loppupuolella joltain silloiselta kolmelta kanavalta, eikä ole sen jälkeen tullut vastaan...

Miljöönä elokuvassa oli jonkinlainen maalaistalo ja sen pihapiiri. Perheen poikaa riivasi ilmeisesti jokin tai hän oli saanut pahat voimat käyttöönsä, eikä osannut hallita niitä. Elokuvassa oli jonkin vanhemman ihmisen perhoskokoelma, johon pari ihmistä keräsivät niityltä haavein ja eetterin avulla lisäystä. Pojalla tämä meni yli hilseen, sillä hän ei suvainnut perhosten tappamista ja niinpä hän jostain ihmeestä haalimallaan pahoja voimia sisältävän linnunsulan avulla kuori ainakin yhden perhoskeräilijän ulos ihostaan (lue: tappoi hänet).

Muuta en elokuvasta muista. Mikä leffa on kyseessä?!

2 vastausta

Koska ei ole minkäänlaista tietoa milloin elokuva olisi tehty kahlasin 70-80-luvun elokuvia eikä valitettavasti löytynyt. Elokuva voi olla vanhempikin joten tässä pari linkkiä missä on kattavasti eri vuosikymmenten kauhuelokuvia.

http://www.moviesunlimited.com/musite/decade_List.asp?cid=ho&subdept=198...

http://en.wikipedia.org/wiki/Horror_movies

Kommentit (0)
18.02.201919:32
17552
12

Myös tämän kysymyksen lähettäjän kannattaa perehtyä kirjaan nimeltä "The Aurum Film Encyclopedia. Volume 3. Horror" (1985).

 

The Aurum Film Encyclopedia. Volume 3. Horror. Edited by Phil Hardy. Aurum Press, London 1985.

Kommentit (0)

Vastauksesi