Mikä kauhuelokuva?

Mikä kauhuelokuva?

Mikäköhän kauhuelokuva tai trilleri tämä voisi olla. Se oli teatterilevityksessä, mutta olen itse nähnyt sen elokuvakanavilta. Juoni meni suurin piirtein niin, että mies palaa kotiseudulleen jonkin syyn vuoksi. Kotiseudulla on tapahtunut jotain yliluonnollisen kamalaa, jota mies poikana on pelännyt. Siellä hän tapaa naisen, jonkinlaisen nuoruudenlemmittynsä, joka käy aina toisessa talossa isänsä luona tekemässä kotitöitä. En muista liittyykö tämä isä mitenkään elokuvan tapahtumiin. Mies joutuu yhä pahemmin jonkinlaisten takaumien valtaan ja löytää itsensä milloin mistäkin muistamatta miten sinne on joutunut. Jossain vaiheessa hän houreissaan murhaa tämän naisen tai luulee tehneensä niin (en muista kummin). Muistelen, että elokuva loppuisi siihen, että mieskin katoaa jäljettömiin. Mielestäni kyseessä ei ole kuitenkaan Stephen Kingin minkään romaanin filmatisointi eikä se myöskään ole elokuva Perhosvaikutus.

2 vastausta
19.08.201716:54
6198
39

Kiitos vastauksesta. Jacobs Ladder on loistava elokuva, mutta luulen löytäneeni vastauksen. https://en.wikipedia.org/wiki/Boogeyman_(film) tosin tämäkin hieman epävarma. 

Kommentit (0)
19.08.201713:48
7949
17

Villi arvaus, missä kaikki osat eivät sovi kuvaukseen:

https://en.wikipedia.org/wiki/Jacob%27s_Ladder_(film)

https://fi.wikipedia.org/wiki/Jaakobin_painajainen

- Onko tämä siis amerikkalainen elokuva? Puhutaanko siinä englantia? Minkä näköinen protagonisti (so. mies) on? Tapahtuuko maalla vai kaupungissa - missä siis touhutaan? Aika - nykyaika vai menneisyys ehkä? ... Auttaisi tarkentamaan...

 

Kommentit (0)

Vastauksesi