Mikä joulupukkipeli?

Mikä joulupukkipeli?

Tätä tuli pelattua jouluisin vieraissa tietokoneella(pc) ! Käsittääkseni peli on ilmainen ! Pelissä muistaakseni ammuttiin lintuja tähtäimellä joka näky ruudulla, myöskin joulupukki pyöri siinä häiritsemässä tekemistä !pelissä oli ankkoja jotka esiinty siinä ruudulla ja menivät sinne tänne joista sai sitten ampumalla pisteitä.Pelissä oli kaupungin talojen kattoalue, jossa oli useita savupiippuja joista joulupukki tuli esiin ja jos en muista väärin savupiippu laajeni kun pukki oli piipun sisällä! Haeskelin kuuklella mutta ei tekemälläkään löydy ! Peli on varmasti useamman vuoden vanha mutta ei mikään flash peli!

2 vastausta
93

Voisiko kyseessä olla Christmas Cannon? Pelissä ammutaan tykillä lahjapaketteja talojen piipuista alas. Testasin peliä muutaman tason verran ja ainakaan alkutasoissa ei ollut lintuja ja ankkoja. Pelin kuvauksen mukaan joulupukki tulee kyllä välillä esiin piipusta.

Peli löytyy täältä:
http://mrtobi.com/christmas-cannon/

Tietoa pelistä + joitakin muita joulupelejä:
http://smashinghub.com/10-online-christmas-games-to-entertain-you-during-vacation-season.htm

Kommentit (0)
05.12.201317:23
57
57

Eipä ollut juuri se peli  ! Se millä ammutaan on kiikaritähtäin "logo" näytöllä  ! Ankkoja tai lintuja on koko pelin ajan ! christmas voisi olla osin pelin nimi mutta en ole varma. Yritin uudestaan etsii mutta mutta ei todellakaan löydy !

Kommentit (0)

Vastauksesi