Mikä ihme on Outlook ohjelmaan liittyvä XOBNI?

Mikä ihme on Outlook ohjelmaan liittyvä XOBNI?

Vastaus

Xobni on Microsoft Outlookin ilmainen lisäohjelma. Xobnin hakutoiminto on Outlookin omaan hakuun verrattuna salamannopea ja helpompi käyttää. Se myös näyttää käyttäjän erikseen etsimättä kunkin lähettäjän viestiketjut ja niihin kuuluneet liitetiedostot siisteinä listoina.

Se on ahkeran sähköpostin käyttäjän kannalta erittäin mielenkiintoinen työkalu, sillä se tarjoaa hurjat määrät tilastotietoa Outlookin läpi kulkevasta tietomassasta. Xobni kertoo muun muassa sen, minkä verran eri kontaktit lähettävät sähköpostia ja mihin aikoihin, ja se paljastaa ihmisten lähettämien viestien sisältämien osoitteiden avulla joskus yllättäviäkin asioita näiden verkostoista. Ohjelma osaa näyttää viestin lähettäjän lähimmät kontaktit ja puhelinnumeron, jos se on jossain viestissä esiintynyt.

Data-addikteille ohjelma tarjoaa herkkupaloja. Tilastoja ei tarjota vain tutuista henkilöistä, vaan Xobni Analytics esittelee tilastoja lähetetyistä viesteistä ja kertoo, kuinka paljon aikaa kunkin henkilön viesteihin vastaaminen on vienyt.

Xobni osaa myös esittää kontaktien kuvan ja tittelin, jos ne ovat julkisesti tarjolla Linkedin- tai Facebook-palveluissa.

http://www.tietokone.fi/lehti/tietokone_5_2009/tolkkua_sahkopostikaaokse...
http://www.tietokone.fi/lehti/tietokone_10_2008/63_kiinnostavinta_tyokal...
http://www.xobni.com/
http://www.xobni.com/learnmore/

Kommentit (0)

Vastauksesi