Mikä englantilainen tv-sarja?

Mikä englantilainen tv-sarja?

Joskus vuosina 90-95 tuli pääkanavilta englantilainen tv-sarja. Pääosassa oli vähän keikarimainen/naismainen mies, joka oli ammatiltaan varakas lakimies tai vastaava. Hän huvitti itseään kuvittelemalla kadulla näkemiensä ihmisten seuraavat vaiheet eli mitä he tekevät kun he ovat menneet ohi. Hän rupeaa seuraamaan erästä ihmistä ja on varma, että häneen liittyy jokin rikos. Tärkeänä osana oli aina kun hän iltaisin drinkkilasi kädessä mietti seuraavia siirtojaan. Elokuva ei ollut varsinainen jännäri ehkä enemmänkin musta tai absurdi komedia. Tämän verran muistan, mutta olisi kiva saada tietää mikä oli tämän sinänsä ihan mielenkiintoisen sarjan nimi. Sitä tuli ehkä 5 tai 6 jaksoa.

2 vastausta

Emme ikävä kyllä pystyneet selvittämään sarjan nimeä. Juonikuvio vaikuttaa kyllä tutulta esim. yhdysvaltalaisessa sarjassa The Dead Zone (esitetty vuosina 2002 - 2007) on päähenkilö, joka kykenee näkemään tietyn asian tai henkilön tulevaisuuteen koskettamalla niitä.

Muistaisiko joku Kysy.fin lukijoista kysymyksessä kuvaillun tv-sarjan?

Kommentit (0)
11.10.201717:15
27785
94

Voisiko kysymyksessä olla tv-sarja nimeltä "Aikavaras" (Early Edition), joka esitettiin Suomen televisiossa 12. lokakuuta 1997 alkaen?

 

Helsingin Sanomat 12. 10. 1997, sivu D 16.

Kommentit (0)

Vastauksesi