Mikä auttaa kivuliasiin suonenvetoihin jaloissa, tullut usein lähiaikoina?

Mikä auttaa kivuliasiin suonenvetoihin jaloissa, tullut usein lähiaikoina?

3 vastausta

Terveyskirjaston mukaan itsehoitona voisi kokeilla magnesiumia  ja lisäksi kannattaa huolehtia nestetasapainosta.  Suonenvedoista kärsineet ovat saaneet apua myös venyttelystä tai tukisukkien käytöstä. Jos kivut ovat jatkuvia niin kannattaa hakeutua lääkäriin.

Kommentit (0)
20.02.201718:20
13675
44

Omasta kokemuksesta voin sanoa että nesteen juominen todellakin auttaa. Sitä kannattaa kokeilla ihan ensiksi. Minula kramppi menee ohi melko nopeasti kun saan tarpeeksi nestettä sisään, ihan riippumatta siitä mikä krampin perimmäinen syy on - niitäkin voi olla monenlaisia. Mutta jos juominen ei auta, niin sitten pitää todellakin selvittää niitä syitä ja seurauksia.

Kommentit (0)
21.02.201713:47
21212
15

Muuan sairaanhoitaja kertoi kokeilleensa seuraavaa, kun vaiva yllätti kesken yön; jyvänen karkeaa merisuolaa kielen alle ja annetaan sulaa siellä. Loppui riesa sillä kertaa.

En ole itse kokeillut, sen sijaan vesi ja magnesium ovat auttaneet hyvin. Toisinaan olen napannut niiden kanssa pillerin B12-vitamiinia, koska olen keliaakikko, ja em. vitamiinin saantia pitää seurata.

Pari lasillista vettä voi auttaa tilapäiseen päänsärkyynkin.

Mutta kuten yllä mainittiin, vesi- tai vitamiinioperointia ei pidä jatkaa sellaisenaan, jos vaiva on pikäaikainen tai ankara.

Vesi siis vanhin voitehista.

Kommentit (0)

Vastauksesi