Mihin kirjaston tiskille palautetut vialliset kirjat lähetetään?

Mihin kirjaston tiskille palautetut vialliset kirjat lähetetään?

Mihin kirjaston tiskille palautetut vialliset äänikirjat lähetetään (=kirjan äänet ei toimi = kirjalla ei tee mitään)? Olen yhden teoksen lainannut nyt kahdeksan kertaa ja joka kerta saan viallisen kirjan takaisin. Kirjat lähteneet ainakin useamman kerran saatteella.

Vastaus

Olen pahoillani, jos sinulla on huonoja kokemuksia kirjastomme aineistosta. Meidän täytyy muistuttaa toisiamme siitä, että emme laita äänikirjaa ainakaan tarkistamatta eteenpäin, kun asiakas on kertonut, että äänikirja ei toimi. Jos olet palauttanut kirjat suoraan henkilökunnalle ja kertonut palauttaessasi, että kirjan äänet eivät toimi, työntekijän olisi pitänyt ainakin tarkistaa äänikirjan toimivuus tai poistaa se. Nykyisin meidän on käytännössä mahdotonta saada enää hankittua yksittäisiä korvaavia levyja. Siis hankittua yhtä paketin monista levyistä. Siksi toimimattomat äänikirjat käytännössä poistetaan. 

Toimimatonta pakettia ei kannata palauttaa automaatissa edes saatteen kera, koska saate saattaa kadota automaatissa. Huonokuntoinen aineisto kannattaa aina palauttaa suoraan henkilökunnalle. 

Kommentit (0)

Vastauksesi