Mihin kellonaikaan mennessä joka arkipäivä kirjeposti jaetaan koteihin ja minne vain joulun alla 2016?

Mihin kellonaikaan mennessä joka arkipäivä kirjeposti jaetaan koteihin ja minne vain joulun alla 2016?

Mihin kellonaikaan mennessä Suomessa jouluposti tulee jakaa 2016? joulun alla. Kun Postin autoja näkee nyt tosin myöhään iltapäivällä, aivan sellaisia pakettiautoja jakamassa postia, aikaisempien moottoroitujen pyöritne tms, tilalla.

2 vastausta

Ylen uutisen mukaan Postin viimeisimmässä uudistuksessa jäi pois toimitusohje, jossa ohjeellinen raja oli kello 16. Posti kertoi aiemmin tänä vuonna laajentavansa aikaa "iltaa kohti". Tämän uudistuksen jälkeen Postin tilastojen mukaan 95 prosenttia päivän posteista on saatu jaettua noin kello 16 mennessä. Ylen uutisen mukaan "uudistuksen alkuvaiheessa osa asiakkaista on jäänyt myös kokonaan ilman postia. Näin on käynyt päivittäin 0,4–2 prosentille asiakkaista, eli enimmillään runsaalle 50 000 asiakkaalle."

Saa nähdä, miten jouluna käy. Ainakaan Postin etusivulla ei näkynyt mitään tiedotetta asiasta.

Kommentit (0)
22.12.201616:20
30395
66

Tuskinpa ajoista kovin aktiivisti tiedotellaan. Ihmisethän saattavat tarttua kirjoitettuun sanaan ja valittaa...

Kotkassa kuulemma on jaettu nyt jo parin viikon aikana postia siten, että esim. Mussaloon kuskataan postia laatikoihin jopa klo 1835.

Täällä entisessä pääkaupungissa on joitakin kertoja tipahdellut tavaraa luukusta klo 1630 liepeillä.

Sen sijaan erikoisempaa on se, että allekirjoittaneelle on tullut tähän päivään 22.12. klo 16.15 mennessä vain 3 (kolme) kappaletta niitä paljon puhuttuja joulumerkeillä varustettuja kortteja. Yleensä ollenkaan siis.

Lähetin itse niitä noin 20 ja luulisin, että suunnilleen saman verran pitäisi olla tulossa takaisinpäin. Toki olen havainnut, että muutama ystävä on pannut korttinsa kuoreen ja liimannut siihen kirjemerkin...

Marraskuussa ja joulukuun alussa oli pari päivää, jolloin postissa tuli jotain aamupäivällä, ja sitten "varsinainen jako" joskus klo 14 tienoilla. Voi tietysti olla, että se luulemani aamupäiväjako olikin sellaista, joka oli pukattu väärään luukkuun ja sieltä sitten naapurit tipauttaneet ohi mennessään minulle

Mummu muistaa sen ajan, jolloin posti jaettiin arkisin 2 kertaa ja lauantaisin kerran päivässä. Oi aikoja...

Kommentit (0)

Vastauksesi