Max ja Moritz -lastenmusikaali

Max ja Moritz -lastenmusikaali

Heips!

Mistä voisi kysellä Eija Ahvon, Susanna Haaviston ja Miitta Sorvalin tähdittämää Max ja Moritz -musikaalia? Pertsa Reposen ja Jukka Linkolan laulut ovat yhä aika hyvin muistissa, mutta kyllä tämä produktio pitäisi jälkipolvienkin nähdä. Mikä taho tuotti nämä kuvaukset vuonna 1987? Oliko YLEN vai Teatterin kuvaamaa? Oliko kuvattu versio Tampereelta vai myöhemmin Helsingistä? Miltei puhki kuluneita C-kasetteja on edelleen joissakin kirjastoissa, mutta onko elokuvaversiota edes ollut levityksessä? 

Kuvat: 
Vastaus

Jukka Linkolan vuonna 1987 säveltämä lastenmusikaali ”Max ja Moritz ja seitsemän konnankoukkua” esitettiin Yleisradiossa ensimmäisen kerran vuonna 1988. Teatteri 2000:n esityksen ja Arto af Hällströmin ohjauksen pohjalta esityksen ohjasi televisiolle Kristiina Repo. Taltiointi oli Yleisradion omaa tuotantoa, mutta esityksestä ei valitettavasi ole koskaan tehty lainattavaa kuvatallennetta.

Sinun kannattaa kuitenkin esittää Yleen toive, että ohjelma uusittaisiin. Toiveen esittäminen käy helposti alla olevan linkin kautta.

Kommentit (0)

Vastauksesi