Matkalipun hinta Itäkeskus Matinkylä

Matkalipun hinta Itäkeskus Matinkylä

Kysyn täältä, kun ei tyhmiä kysymyksiä olekaan ;) Eli: olen yrittänyt löytää erityisryhmien lipun hintaa, jos haluaa kulkea Hesan Itäkeskuksesta Espoon Matinkylään. Kyseessä siis kertamatka ja helsinkiläisen eläkeläisen alennuslippu. Viimemainittujakin näkyisi olevan kaksi eri versiota. Mielelläni ottaisin vastaan myös linkin mistä em tieto löytyy. Kiitos etukäteen vastauksestanne.

Vastaus

Hinta riippuu siitä, ostatko kertalipun automaatista, bussinkuljettajalta vai käytätkö mobiililippua.

Aikuisten seutulippu automaatista ostettuna maksaa 5€.

Mobiililippu kustantaa 4.2€. Kertalippu henkilökohtaisen matkakortin arvolla maksaa saman verran.

Olet oikeutettu alennukseen, mikäli saat kansaneläkettä (alennusta -25%) tai takuueläkettä (-50%). Alennuksen voi saada matkakortin kausi- ja arvolipuista. Alennusoikeus talletetaan matkakorttiin palvelupisteessä.

Jos sinulla on älypuhelin, mobiililippu on edullisin ja näppärin.

Bon voyage!

 

Kommentit (2)
Kun alennus merkitään matkakortille, niin jäin ihmettelemään tuota lausetta "Jos sinu... Kun alennus merkitään matkakortille, niin jäin ihmettelemään tuota lausetta "Jos sinulla on älypuhelin, mobiililippu on edullisin ja näppärin." Ilmeisesti siinä on jäänyt jotain sanoja lauseesta pois, koska mobiililippu on halvin vain kertalipun ostajalle. Jos sinulla on matkakortti, on kortilla ostettu arvolippu aina halvempi kuin kertalippu, ja vielä halvempi se on jos siihen saa eläkeläisen alennuksen. Kausilippu on kaikkein halvin. Mobiililippua voi kehua halvimmaksi vain sellaiselle jolla ei ole matkakorttia -- ja sellaiselle joka ei voi matkakorttia hankkiakaan koska ei asu missään HSL-alueen kunnassa.
8.2.2018 16:31 Telttu Ella 14194
HSL-matkakortin voi hankkia kuka tahansa. Kausilippuna se tulee halvemmaksi HSL-asukkaille... HSL-matkakortin voi hankkia kuka tahansa. Kausilippuna se tulee halvemmaksi HSL-asukkaille, kun taas arvolipun hinta on sama kaikille. (Lähde: hsl.fi)
10.2.2018 10:56 Sten Borg 13899

Vastauksesi