Löytyykö netistä kuvaa (ilmaista) jossa näkyy ihmisen kaikki sisäelimet...

Löytyykö netistä kuvaa (ilmaista) jossa näkyy ihmisen kaikki sisäelimet...

Löytyykö netistä kuvaa (ilmaista) jossa näkyy ihmisen kaikki sisäelimet selvästi. Eli pystyy kuvasta hyvin hahmottaan missä mikin sijaitsee.
Tässä muutamia linkkejä:
http://www.medtropolis.com/vbody.asp
http://anatomyatlases.org/
http://www.innerbody.com/
http://www.madsci.org/~lynn/VH/

Löysin sivuiltanne seuraavat linkit. Mielestäni mikään näistä ei olllut suomenkielinen. Huonolla kielipäällä näistä ei ole ainakaan minulle apua. Löytyisikö suomenkielisiä kuvia mitään (tietenkin myös ilmaisia) joista voisi nähdä suolistojen ja sisäelinten nimet ja sijainnin.

2 vastausta

Tällä sivulla on havainnollinen kuva, josta voi kutakin sisäelintä ja suolta klikkaamalla nähdä sen sijainnin:
http://www.otavanoppimateriaalit.net/ymparisto/5lku/ihminen/sisuskalut/v...

Ihan kaikkia elimiä ei tuossa kartassa kuitenkaan ole. Katso vielä näitä Makupalojen linkkejä:
http://www.makupalat.fi/Categories.aspx?classID=84b78614-2368-4169-83b3-...

Kommentit (0)
21.12.201609:44
630
181

Kannattaa ihan googlen avulla etsiä mutta mikäli et moista löydä, niin voit mennä kirjastoon ja kysyä kirjastonhoitajalta kirjaa jossa olisi kuva kaikista elimistä ja niiden suomenkieliset nimet ja voit tulostaa siitä kopiokoneella itsellesi kuvan tai skannata skannerilla muistitikulle.

Lähes kaikki lääketieteelliset kirjat ovat tekijänoikeussuojattuja, ellet satu tietämään kopionnin sallivaa kirjan nimeä ja sivua jossa kuva on, on erittäin hankalaa löytää netistä mitään Suomenkielistä kuvaa pelkällä "ihmisen sisäelimet" hakusanalla.

Netistä löytyy sivustoja joissa voit lukea ilmaiseksi kirjoja joiden julkaisija on sallinut julkisen ilmaislevityksen, sinun pitää vain tietää Kirjan nimi ja/tai IBAN tunnus ja se on siinä.

Kommentit (0)

Vastauksesi