Löytyykö netistä ilmaista Kysy lääkäriltä palstaa, joka toimisi?

Löytyykö netistä ilmaista Kysy lääkäriltä palstaa, joka toimisi?

Lähinnä miesten vaivohin liittyviä kysymyksiä olisi löysin yhden sivuston, jossa olisi asiantuntemusta, mutta eivät ehdi vastailemaan, seisonut jumissa jo vuoden.

Vastaus

Terveyspalstoilla näkyy yleensä sekä ilmaisia että maksullisia kysymyksiä.

Miesklinikan asiantuntijat ovat erikoistuneet vastaamaan miesten vaivoja koskeviin kysymyksiin. Kysymyksen lähettäminen on ilmaista. Kokemusta palstan toimivuudesta ei ole, mutta vaikuttaisi siltä, että palstaa päivitetään aktiivisesti. Hakukentästä voi etsiä vastauksia jo esitettyihin kysymyksiin.

Muita lääkäripalstoja:

Terveyskeskus.fi:n Lääkäri vastaa -osiossa käyttäjät voivat kysyä terveyteen liittyviä kysymyksiä lääkäreiltä ja selata vastauksia aikaisempiin kysymyksiin. Kysymykset ja vastaukset on ryhmitelty aihealueittain. Lääkäreissä on niin yleislääkäreitä kuin eri alojen spesialistejakin, joista käyttäjä voi valita haluamansa vastaajan. Kysymyksen lähettäminen on pääsääntöisesti maksullista.Lääkärit määräävät itse vastauspalkkionsa ja ne on esitetty palvelussa kunkin lääkärin kohdalla.Mikäli lääkäri vastaa kysymyksiin ilmaiseksi, hän valitsee itselleen tulleista kysymyksistä ne, joihin vastaa. Ilmaiseen kysymykseen ei siis välttämättä saa vastausta.

Hyvä Terveys -lehden asiantuntijat vastaavat lääketieteen, ravitsemuksen ja kauneudenhoidon kysymyksiin. Joukossa on eri alojen erikoislääkäreitä, muun muassa kardiologi, neurologi ja psykiatri, sekä ravitsemusterapeutti. Ihotautilääkäri vastaa sekä ihosairauksia että kauneudenhoitoa koskeviin kysymyksiin. Kysymyksen esittäminen on ilmaista.

Tohtori.fi:n asiantuntijat Verkkolääkärit vastaavat kysymyksiin lähinnä maksullisesti. Asiantuntijalistalla esitellään erikseen lääkärit ja asiantuntijat, joiden vastaukset ovat ilmaisia. Ilmaiset Verkkolääkärit valitsevat itse kysymykset, joihin he vastaavat. Etusijalla ovat kysymykset, joihin ei aiemmin ole vastattu. Vastaukset maksavat 10 - 30 euroa. Jokaisen asiantuntijan omalla sivulla on ilmoitettu vastauksen hinta sekä vastausaika.

Terve.fi - palvelussa kysymyksiin vastaavat kymmenet terveyden- ja hyvinvoinnin ammattilaiset. Voit kysyä heiltä esimerkiksi lääkehoidosta, oireista tai imetyksestä. Osa asiantuntijoista on maksullisia.

Toivottavasti näistä tiedoista on apua.

 

 

 

 

Kommentit (0)

Vastauksesi