Löytyykö mistään vanhojen kunnallisvaalien (< 1980) vaalien tuloksia?

Löytyykö mistään vanhojen kunnallisvaalien (< 1980) vaalien tuloksia?

En onnistunut löytämään internetistä sähköistä aineistoa, joten oletan että moista ei ole olemassakaan. Tämän lisäksi olin hiukan ihmeissäni kun en onnistunut löytämään edes tietoa siitä mistä moisia voisi löytää.

Vastaus

Vuotta 1983 vanhemmat vaalitilastot löytyvät Tilastokeskuksen tilastokirjoista, SVT-sarjasta. Niitä on myös koottu Doria.fi -sivustolle.Vuotta 1983 vanhemmat vaalitilastot löytyvät Tilastokeskuksen tilastokirjoista, SVT-sarjasta. Niitä on myös koottu Doria.fi -sivustolle.Vuotta 1983 vanhemmat vaalitilastot löytyvät Tilastokeskuksen tilastokirjoista, SVT-sarjasta. Niitä on myös koottu Doria.fi -sivustolle
Vuotta 1983 vanhemmat vaalitilastot löytyvät Tilastokeskuksen tilastokirjoista, SVT-sarjasta. Niitä on myös koottu Doria.fi -sivustolle..Vuotta 1983 vanhemmat vaalitilastot löytyvät Tilastokeskuksen tilastokirjoista, SVT-sarjasta. Niitä on myös koottu Doria.fi -sivustollVuotta 1983 vanhemmat vaalitilastot löytyvät Tilastokeskuksen tilastokirjoista, SVT-sarjasta, mutta niitä on myös koottu Doria.fi -sivustolle.

http://www.doria.fi/handle/10024/88401/browse?order=DESC&type=dateaccess...

http://tilastokeskus.fi/til/kvaa/tau.html

 

Kommentit (0)

Vastauksesi