Löydättekö osoitetta, johon voi lähettää palautetta Postin toimipaikan asiakaspalvelusta?

Löydättekö osoitetta, johon voi lähettää palautetta Postin toimipaikan asiakaspalvelusta?

"Palaute" johti vain lähetysten seurantaan yms., ei löytynyt kohtaa jossa voisi kysyä ns. postikonttorissa kummastelemaansa havaintoa.

3 vastausta

Ei löydetty valitettavasti. Postin sivuilla on asiakaspalvelun maksullinen puhelinnumero, joka oli ainakin näin joulun jälkeen ruuhkainen:

https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/asiakaspalvelu/ota-yhteytta.html#humany-henkiloasiakkaat=/contact;id:214

Postin sivuilla on toimipisteiden yhteystiedot:

https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/asiakaspalvelu/toimipisteet-ja-aukiolot.html

Samalla sivulla on sanottu, että "Keskitymme posteissa palvelemaan sinua ja muita asiakkaitamme paikan päällä, siksi posteihimme ei voi soittaa."

Kommentit (0)
01.01.201714:07
28570
67

Muutama vuosi sitten halusin antaa palautetta postin toiminnasta, ja etsin vastaavia tietoja. En löytänyt mistään, mutta sain sitten postitoimistosta Hki 10  pienen keltaisen lappusen, jossa oli palauteasiaosoite. Peräti erikseen sekä yksityishenkilöille että firmoille. Vaikeaa oli senkin löytäminen, asia ei vaikuttanut olevan kaikkien virkailijoiden tiedossa.

Valitettavasti lappunen on mennyt hukkaan - ja tämä tapahtui Itellan viimeisinä aikoina, joten luultavasti yhteystiedot eivät enää toimisikaan. A propos Itella - olikohan sitten ainakin yksi asia, joka Itellalla toimi. Otin yhteyttä lapun osoitteeseen ja sain vastauksen nopeasti.

Kommentit (0)
08.01.201818:46
28570
17

Onkohan tämä vielä voimassa..jollain muullakin on ollut asiaa Postille....mutta ehkä tämäkään ei ole sellainen yhteystietopaikka, jota kysyjä kaipasi.

Kirjaston hyvässä vastauksessa mainittu linkki ei näytä sekään toimivan. Ja postitoimistossa sanovat, että heille ei saa soittaa, he tekevät töitään, ja kysymykset pitää siksi osoittaa tuonne nettisivujen antamiin paikkoihin. 

Kommentit (0)

Vastauksesi