Loton harava tarkoitus

Loton harava tarkoitus

Miksi pelata Loton haravaa? Eihän voiton todennäköisyys kasva yhtään, ainoastaan tarkastaminen monimutkaistuu (hoituu toki nyt koneella eikä mahdottomilla taulukoilla kuten ennen vanhaan). Jos haluaa säästää rastimisen vaivaa, niin järjestelmä ajaa saman asian selvemmin, vähemmällä vaivalla ja tulos on välittömästi nähtävissä. Ja jos järjestelmä ei riitä, niin niitä voi tehdä useampia.

3 vastausta

Syy saattaa olla vähän sama kuin joululahjojen paketoinnissa eli lopputulosta saa jännittää pidempään, vaikka, kuten sanottua, koneella tuloksen saa tarkastettua heti. Veikkauksen sivuillakin sanotaan, että "Täysosuman matemaattinen todennäköisyys on sama kuin haravan rivimäärän suhde vastaavan järjestelmän rivimäärään". Haravajärjestelmällä kuitenkin saattaa voittaa pienemmillä panoksilla useammin kuin tavallisella järjestelmällä. Tosin voitotkin ovat pienempiä. Lähteinä olevista linkeistä voi käydä lukemassa lisätietoa ja pohdiskelua asiasta.

Kommentit (0)
23.03.201721:44
2499
93

Tarkoitus taitaa kuitenkin olla saada ihmisiä pelaamaan lottoa enemmän verrattuna siihen, että haravajärjestelmää ei olisi tarjolla. Veikkaus oy:hän sen haravajärjestelmän tarjoaa, joten heillä on siihen syynsä.

Kommentit (1)
En nyt ole ollenkaan alan asiantuntija, mutta ilmeisesti raviveikkauksessa ja vastaavissa ... En nyt ole ollenkaan alan asiantuntija, mutta ilmeisesti raviveikkauksessa ja vastaavissa todellista tietoa hyödyntävissä asiantuntijapeleissä haravasysteemillä voi riskiä hajauttaa jotenkin erilailla, kuin tavallisessa systeemissä. Veikkauksen pelisuunnittelijat ovat sitten varmaan halunneet tarjota tuon pelimuodon sattumapeleihinkin, vaikkei siitä niissä mitään hyötyä olekaan.
24.3.2017 09:17 Matti Rantanen 5557
06.04.201720:09
6086
57

Niin, se kannattaa muistaa että Veikkauksen ainoa tarkoitus on kerätä rahaa. Nimittäin yhteiskunnalle. Sitä kertyy vuosittain satoja miljoonia euroja

Kommentit (0)

Vastauksesi